Mariobet Para Hesaba Gelmedi

19 Haziran 2024 02:452.133
Zara'nın Teşekkür Mesajı
Şikayetim çok hızlı ve sonuçlu olarak çözdüniz için teşekkür ederim 🙏

Mariobet casino slot oyununda saat 21.00 civarında çekim işlemi gerçekleştirdim fakat halen hesabıma bakiye yansımadı. Müşteri hizmetlerine bağlandım ve hesap geçmişinde işlem onaylanmış görünüyor. Şu anda müşteri hizmetlerine bağlı durumdayım ve hala finansal ekiplerinden haber bekliyorum. Sizden ricam, sorunu çözmemiz için yardımcı olmanız. Saat 21.00'den bu yana bekliyorum ve bir türlü hesabıma yansımadı.

19 Haziran 2024 11:04 (Şikayetten 8 saat sonra)

Değerli Üyemiz , Sorununuzu anlamak ve size yardımcı olmak adına sizinle iletişime geçmek istiyoruz. Müsait olduğunuzda bize ulaşmanızı rica ederiz. Mariobet ailesi olarak iyi günler dileriz.

19 Haziran 2024 11:30

Değerli Üyemiz , Tüm finansal işlemleriniz, eksiksiz ve zamanında başarılı bir şekilde sonuçlandırılmıştır. Lisans ve altyapı denetimi ile finansal kontrol, işlem garantisi sunmaktadır ve bu detaylar katılımcılarımızla açık bir şekilde paylaşılmaktadır. Katılımcılarımızın güvenliği her zaman en önemli önceliğimizdir. Firma bünyesinde kullanılan finansal hesaplar, en üst düzeyde güvenlikle korunmakta ve uzman ekiplerimiz tarafından titizlikle denetlenmektedir. Çeşitli finansal yöntemler, sektörde öncü firmalarla yapılan anlaşmalar doğrultusunda katılımcılarımıza sunulmaktadır. Finansal işlemlerinizde sizlere önerilen yöntemleri tercih etmenizi rica ederiz. İşlemlerinizi en kısa sürede başarılı bir şekilde tamamlamak için, aynı yöntem için farklı alternatifler sunulmaktadır. 18-06-2024 tarihine ait 1700 TL çekim işleminiz tarafınıza sorunsuz yansıtılmıştır. Hesabınızı kontrol etmenizi rica ederiz. Sorununuzu anlamak ve size yardımcı olmak adına sizinle iletişime geçmek istiyoruz fakat ulaşamıyoruz. Mariobet ailesi olarak iyi günler dileriz.

27 Haziran 2024 16:42

Değerli Üyemiz , Tüm finansal işlemleriniz, eksiksiz ve zamanında başarılı bir şekilde sonuçlandırılmıştır. Lisans ve altyapı denetimi ile finansal kontrol, işlem garantisi sunmaktadır ve bu detaylar katılımcılarımızla açık bir şekilde paylaşılmaktadır. Katılımcılarımızın güvenliği her zaman en önemli önceliğimizdir. Firma bünyesinde kullanılan finansal hesaplar, en üst düzeyde güvenlikle korunmakta ve uzman ekiplerimiz tarafından titizlikle denetlenmektedir. 18-06-2024 tarihine ait 1700 TL çekim işleminiz tarafınıza sorunsuz yansıtılmıştır. Hesabınızı kontrol etmenizi rica ederiz. Sorununuzu anlamak ve size yardımcı olmak adına sizinle iletişime geçmek istiyoruz fakat ulaşamıyoruz. Müsait olduğunuzda, "Sizi Arayalım" butonunu kullanarak veya Canlı Destek hattımızdan aranma talebi oluşturarak bize ulaşmanızı rica ederiz. Mariobet ailesi olarak iyi günler dileriz.

Zara
17 Temmuz 2024 17:02

Sorum çözüldü para hesabıma iletilmiştir teşekkür ederim. Mariobet ekibinede sorunsuz bir şekilde iade edildi

Zara
17 Temmuz 2024 17:05

Şikayetim çok hızlı ve sonuçlu olarak çözdüniz için teşekkür ederim 🙏

Çekim İşlemimin 14 Saattir Onaylanmaması Ve Sürekli Oyalama

5 Haziran 2025 01:101.087

Mariobet 14 saattir çekimimi göndermiyor. Sürekli en kısa süre de işlem onayında gibi bahaneler sunarak bekletiyor her d...

Mariobet Sitesinde Oyuna Müdahale

Şinasi
Mariobet Bu Nasıl İş?

Mariobet Bu Nasılİş?

Ümit
Mariobet Ödeme Yapmıyor Site!

Mariobet ÖdemeYapmıyor Site!

Yusuf