Seray sonuçtan hiç memnun değil

Manhattan Coffee Manhattan Fenerbahçe'de 1 Buçuk Saat Bekledik Ve Dönmek Zorunda Kaldık

27 Ağustos 2024 11:01

Burayı internette görüp arkadaşlarımın tavsiyesi ile gitmeyi çok istiyordum. Eşim ile beraber buraya geldik ve karşılaştığımız durum bizi gerçekten hüsrana uğrattı. 25 Ağustos Pazar günü gittiğimizde 45 dakika bekledik. Sonrasında gidip sordum ne kadar bekleyeceğiz diye ve bana seslendik fakat duymamışsınız olarak işaretlendi dendi. Gerçekten çok şaşırdık, yanlarında beklememize rağmen nasıl duymayalım. Başka kişilere seslendiklerini duyduk fakat uzun süre kimseye seslenmediler. Yardımcı olacağız dediler. Beklemeye devam ettik ve ben söyledikten sonra seslenmeye tekrar başladılar. Bize ilk boşalan yere sizi alacağız dendi ve buna istinaden bekledik. Sonrasında başkasının gidip oturduğunu gördüğümüzde bize kusura bakmayın dendi. Biz bir buçuk saat bekledik ve uzaktan geldik. Evet, mekan ve atmosferi gerçekten güzel fakat günümüz mahvoldu, böyle bir durumla karşılaşmak beni ve eşimi hiç mutlu etmedi. Sonrasında geri döndük, ne yemek yiyebildik ne bir şeyler içebildik. Bu kadar beklememizin ve mağdur olmamızın sonucu sadece bir kusura bakmayındı. Bu güzel mekanın böyle bir durumla karşılaştırmasını yakıştıramadım.

Güler Yüz Eksikliği Ve İlgisiz Hizmet Deneyimi

20 Haziran 2025 15:41