Magmaweld Kaynak Makinesi Arıza Servis

200 amper inverter kaynak makinesi aldım. Çalışma sırasında patlama oldu. Servis, garanti kapsamına girmediğini söyledi. Tamir için de iki aydır bekliyorum. Yedek parça hâlâ mevcut değil. Nasıl bir servis düzeni olduğunu anlamakta zorlanıyorum. Şimdi kullanamadığım makineye para ödemiş bulunuyorum.

Vahit
17 Ocak 2024 22:50

Firma yetkilileri dönüş yaptılar sağ olsun lar yüksek voltaj deniyor makine yarı fiyatı ücret talep ettiler suçlu tabii ki de kullanıcı ve elektrik dağıtım şirketi yüksek voltajı durduracak makine koruması yok kısaca sağılacak kişi olduk teşekkürler magmaweld

24 Ocak 2024 08:48 (Şikayetten 7 gün sonra)

İyi Günler Vahit Bey, Satış Sonrası Servis Yetkilimiz ile yaptığınız görüşmeye istinaden makinenizde yüksek voltaja bağlı sorun yaşandığı tespit edilmiştir. Konu ile ilgili yetkili servisimiz aracılığı ile yardımcı olabiliriz. Her türlü talebiniz için bize ulaşabileceğinizi belirtmek isteriz. Saygılarımızla, MAGMAWELD

Kuletaş Kompresör Servis ve Yedek Parça Sıkıntısı

12 Şubat 2024 11:056.354

İki yıl önce aldığım Kuletaş 200 litre kompresör yirmi gün önce arızalandı. Servis çağırdım, üç günde ancak geldiler ve ...

1 Destek3 Yorum

Magmaweld Megastick Ekranı Gidip Geliyor

MagmaweldMegastick Ekranı Gidip Geliyor

Adil
Magmaweld Yanlış Ürüne Ana Bayi Servis Değişim Yapmıyor!

Magmaweld YanlışÜrüne Ana Bayi Servis Değişim Yapmıyor!

Coşkun

Öne ÇıkanKonular