Mado Beyoğlu Şubesi Dondurma Şikayet

05 Haziran 2024 10:30

Dün saat 16.00 sularında Mado Beyoğlu şubesine iştahla dondurma yemeye arkadaşımla gittik. 2 top dondurma siparişi verdik. Dondurma geldiğinde biz şok olduk. 2 top dondurma 1 top gibi yassı bir şekilde. Daha önceleri de Mado'da dondurma yeriz hiç böyle bir şeyle karşılaşmadım. Ya uzun zamandan beri gitmediğimiz için porsiyonları küçülttüler ya da Beyoğlu şubesine özel. Kasaya geldiğimizde 1 top dondurmaya 70 TL ödedik. Üstelik iştahla yiyemediğimiz yarım top dondurmaya. Biz bu duruma arkadaşım ve ben Mado müşterisi olarak üzgün ve şaşkınız.

05 Temmuz 2024 14:08 (Şikayetten 1 ay sonra)

Merhaba Değerli Müşterimiz, Sizinle yapmış olduğumuz görüşmeye istinaden memnuniyetinizi sağlamış olmaktan mutluluk duyduk. Markamıza göstermiş olduğunuz ilgiye ve bizimle paylaşma hassasiyeti gösterdiğiniz düşüncelerinize çok teşekkür ederiz. Saygılarımızla

12 Kasım 2025 08:48

Merhabalar, Şikayet cevabımı daha yeni gördüm. Şikayetim sonrası beni telefonla aradılar ve şikayetimi kaldırmamı söylediler ben de çözüm olmadığı için kaldırmadım. Ve memnuniyetsizliğimi söylememe rağmen kendi kendilerine olumlu cevap yazıp bir de yayınlamışlar. Yaklaşık bundan 4 ay önce arkadaşımın ısrarlı davetiyle Fatih'teki Mado'ya gittik. Bana dondurma kendisi de tatlı yedi. Beyoğlu'ndaki yaşadığım olumsuz olayı servis eden personele anlatmama rağmen yine bana getirilen bir top dondurma hem fahiş fiyat hem de bir top değil yarısı. Mado'da porsiyonun yarısını yiyorsunuz hem de fahiş fiyatla. Mado'dan tekrar aranırsam şikayetimi hiçbir kaldırmayacağımı, "çözüme ulaşıldı" gibi cevapların hiçbir şekilde asılsız olduğunu bildiririm.

Bağcılar Mado Şubesinde Dondurma Porsiyonları Ve Çalışan İlgisizliği

Yeliz
03 Mayıs 2025 23:33

Nazmiye
13 Temmuz 2025 04:46
Asli sonuçtan çok memnun

Asli
11 Temmuz 2023 10:46
"Genel Merkezden Melike Hanim ilgili alakalıydı özür diledi. Bunu Akbatı şubesi mudur ve çalışanlar garsonlar yapmadı onca hata varken kimse özür dilemedi Melike hanim teşekkürler."
Elif sonuçtan hiç memnun değil

Bahçelievler Mado Hizmet Bedeli Ve Hesap

Elif