Levent sonuçtan hiç memnun değil

Lucca Casino'da Para Çekme Sorunu Ve Müşteri Hizmetleri Eksikliği

07 Ağustos 2024 23:30

Lucca Casino'da oyun oynadım. 5000 TL yatırım yaptım, kazanç gelmedi. Bir daha 5000 TL yatırım yaptım. Bonus falan hiçbir şey almadan para 150 bin TL oldu. Para çekmeye gelince, 4 aydır hiçbir ödeme yapılmadı. Ne arayan var ne de soran. Müşteri hizmetleri yok ortada. Bu sitede oyun oynamayın.

22 Ekim 2024 00:31

5 k para yatırdım nisan ayında 150 k para oldu hesabımı blokelediler halen daha paramı alamadım   ne arayan var ne de soran bıktım artık insanın hevesini bir kaçırmayın

25 Eylül 2024 21:50

Lucca casinoya nisan 2024 yılında 5000 TL yatirim yaptım kaybettim 5000 TL daha yatırdım akabinde 150 bin kazandım çekim işlemine geldiğinde çekim yaptırmadı ve hesabımı risk birimine attılar ve ağustos ayına kadar beni oyaladilar ağustos ayında biri bana msg attı 10 bin tl karşılığında hesabımı aktif edeceği dediler atmadım lucca müşteri hizmetlerine yazdım müşteri temsilcisi haber verdiğim için 10 bin tl deyip 5 bin tl para gönderdi şikayeti kaldir parayı atacağız dediler hala para yok

12 Eylül 2024 17:18

Evet arkadaşlar 6 aylık bekleme neticesinde lucca dan iletişime geçtiler WhatsApp'tan msg atan kişi "adıma ait olan bir hesaptan 10 bin tl yatırım yapmamı ardından hesabı aktif edeceğini ve tüm bakiye ile çekim yapabileceğimi ardından şikayetimi kaldırmamı" şeklinde bir talepte bulundu. Böyle saçma bir şey yok... Bu da oynanan oyunlarda sorun olmadığının ve sitenin kafasına göre işlem yaptığının kanıtıdır.

12 Eylül 2024 18:49

Sorunum için iletişime geçip çözdüler teşekkürler

Ali
Ali

61 bin tl çekim talebinde bulundum 2 gündür güncelleme var diyorlardı bugün hesabımı banladılar yalan olduk siteye giremiyorum muhatap yok

Yavuz

Betco altyapı güncelmesi mi var diyorlar acaba bana sürekli aynı şeyi söylüyorlar Allah'tan yüklü girmemişim bu hafta 100 k denemeyi düşünüyordum çok şükür bu durumu yaşadım da yatırım yapmadım.

Yavuz

Hala sorun devam ediyor mu çekim için bende sorun yaşıyorum şu an acaba aynı şeyleri mı söylüyorlar cevaplar mısınız

Nisandannberi aynı

Arif sonuçtan hiç memnun değil

17 Şubat 2024 22:06
Luccacasino Kazancımı Ödemiyor, Siteye Girişim Engellendi
Gözde sonuçtan hiç memnun değil

01 Şubat 2024 23:26
Luccacasino Kazancımı Ödemiyor. Siteye Erişimi Mi Engelledi
Sezgin sonuçtan hiç memnun değil

Sahte Site Lucca Casino Sitesi

21 Ocak 2024 17:31