Cüneyt sonuçtan hiç memnun değil

07 Ağustos 2024 17:49

2022 yılının Mart ayında Kuşadası Üç Ay Mühendislik'ten 50 bin TL'ye almış olduğum LG marka therma 16kw ısı pompası, garanti süresi biter bitmez CH14 arızası vermiştir. LG yetkili servis iletişim hattını aradığımda servise yönlendirme yapılmış fakat yoğunluk ve servisinin İzmir'de olması nedeniyle gelmemişlerdir. Sonrasında tam 2 ay boyunca her hafta düzenli olarak iletişim hattını aradım ve en son aradığımda Didim'deki yeni yetkili servisin numarasını bana verip, randevu oluşturmamı söylediler. Buradan randevu oluşturmam 3 haftayı almıştır. En sonunda Didim'deki servis geldi ve konuşma arasında bunu kimin taktığını sordular. Ben aldığım yerin montajı yapıp servisin açtığını ilettim. Birkaç parça eksik takılmış olduğunu, soğutma borusu tarafında 3-4 hava basınç ölçerin takılmaması gerektiğini söylediler. Şimdi ben bu kadar büyük bir marka ürün alırken kime güveneceğim? Belki de montaj hatası yüzünden bu sorun oldu. 07/08/2024 tarihinde gelen Didim Üçgen Soğutma Servisi makineyi teslim aldı ve ne olacağı meçhul. Gelen servis ustası da ilk defa bu şekilde bir durumla karşılaştığını iletti. Makine şu an serviste. Motoru su almış, kombinin içindeki dejansör delinmiş olabilir dedi. Yapılsa bile bu da meçhul. 30-40 bin TL masraf olacakmış. Bu kadar pahalı, güncel değeri 180 bin TL olan ve kimsenin açıp içine dokunamayacağı bir makine, garanti süresi biter bitmez hemen bozuluyor ve yapılması belki mümkün olmayacak bir arıza ortaya çıkıyor. Bu kadar para verdiğimiz ve zorluklarla aldığımız bir ürün, hiçbir kullanıcı hatası ve elle kurcalama yapılmazken durduk yere nasıl bozulur ve yapılamaz? Nasıl bu kadar pahalı üründe doğru düzgün servis ağı olmaz? Belki de 1 ay önce küçücük bir arıza varken şu an tüm makine arızalı. Bu tip makinelerde doğru düzgün bir servis ağı olmaması, servis çağırılmasına rağmen LG iletişim hattının başından savarak Didim yetkili servis numarasını verip 'Siz arayın, başınızın çaresine bakın' demesi, bu kadar büyük bir markanın destek olmaması sonucu şu an güncel değeri almaya kalktığımda 180 bin TL çöp oldu ve ne olacağını bilmiyorum. Makinenin güncel durumda ya ücretsiz tamir edilmesi - LG markası altında ya da yenisinin verilmesi veya ücret iadesi talep ediyorum.

07 Ağustos 2024 18:27

31 Mart şikayet hakkında

LG Isı Pompası Sürekli CH14 Hatası Veriyor

Veysel
28 Kasım 2024 11:07

Zülal
15 Aralık 2023 23:12
Mücahit sonuçtan hiç memnun değil

Mücahit
08 Ocak 2024 15:00