LG Electronics Genel Müdürlük, Trada Teknoloji A. Ş.

LG Electronics Genel Müdürlük, Trada Teknoloji A. Ş.
Ümit
29 Nisan 2024 13:42

City's Kozyatağı Alışveriş Merkezi'ndeki LG bayisi olan Trada Teknoloji A.Ş.'den 08.03.2024 tarihinde LG marka LG GTL569PSAM A++ No Frost Buzdolabı satın aldım. Mağazada çalışan Y**** isimli görevli, buzdolabının 2 gün içerisinde gönderileceğini belirtti. Ancak, çalıştıkları nakliye firması buzdolabını 14.03.2024 tarihinde, yani 6 gün sonra teslim edebildi. Getiren nakliye firması evi bulamadığı için beni arayarak 'iptal etmişsiniz' şeklinde yanlış bir bilgi verdi. Daha sonra evimi bulmaları için tarif verdim ve buzdolabı teslim edildiğinde, nakliye firmasının buzdolabını aracın kasasına sağlam bağlamadığı için devrildiğini fark ettim ve fotoğrafını çektim. Buzdolabı kurulumu sırasında LG servisi tarafından içerisindeki cam rafın köşesi kırıldı. Motorundan ses gelmesi ve rafın kırık olması sebebiyle servise değişim talebinde bulunduk. LG servisi, bayram tatiline denk getirerek birkaç defa tarafımızı aradı. Bayram sonrası gelmelerini talep ettik. 22 Nisan 2024'te servis, buzdolabını teslim alarak, yeni buzdolabını alabilmem için gerekli evrakları verdi. Aldığım bayideki B*** isimli müdüre bu modelden ellerinde olup olmadığını sordum ve 'Var, cumaya kadar teslim edilecek' yanıtını aldım. Ancak cuma günü gelmesine rağmen buzdolabı tarafıma teslim edilmedi. Durumu tekrar sorduğumda, Emaar mağazalarında stokta olan iki adet buzdolabının satıldığını ve cihazın LG genel merkez tarafından gönderileceğini belirttiler. LG genel merkeziyle iletişime geçtiğimde, olaydan yeni haberdar olduklarını ve sorumluluk almayacaklarını ifade ettiler. Uzun ısrarlarım ve tartışmalarım sonucunda, bayi ile yazıştıklarını ve buzdolabının kendileri tarafından gönderileceğini kabul ettiler. Ne zaman göndereceklerini sorduğumda ise kesin bir tarih veremediler. Yaklaşık bir haftadır mailleşiyoruz ve hala buzdolabım gönderilmedi. İşini bu kadar bilmeyen kişilerle çalışmanın sonucunda mağdur oldum.

Nagihan sonuçtan hiç memnun değil

Nagihan
14 Temmuz 2024 00:08
LG Buzdolabı Aldığımıza Pişman Etti
Hikmet sonuçtan hiç memnun değil

Hikmet
28 Mart 2024 23:25
LG Müşterisi Olmamak Lazımmış
Çilem sonuçtan hiç memnun değil

LG Buzdolabında Bitmeyen Sorunlar Ve İade Talebi

Çilem