Muhammed sonuçtan hiç memnun değil

03 Haziran 2024 16:52

Bu vatandaş kusurlu araç satıyor ve sonrasında engelliyor. İspatları paylaşıyorum. Bu kişiler, kul hakkını kendilerine hak görüyorlar ve bu davranışlarına devam ediyorlar. İnsanların duygularıyla oynuyorlar.

03 Haziran 2024 17:20 (Şikayetten 27 dakika sonra)
05 Haziran 2024 15:50

Kusurlu araç sattığını beyefendi kabul etmiştir biz aldığımız aracın motorunda ufacık bir şey var dendi ama aracın motor blogu kırık çıktı bunu bildirdik önce aracı alalım dediler sonra biz Sivas'a gittik ve aracı almadı konsiye olup olmaması bizim sorunumuz değildir aracın geri iadesinin yapılmasını gerekiyor

05 Haziran 2024 15:53

Bunun akabinde madem davanızda haklısınız niçin iletişime geçmek yerine engellemeyi tercih ediyorsunuz km oynanmış motor blogu çatlak yaklaşık 160 bin tl masraf ettim araca sattıklarını ürünün arkasında durmuyorlar şikayetlerim devam edecektir kendileri sahibinden. Com da ilan verirken dediğimiz dışında bir şey çıkarsa masraflarınızı karşılarız demiştir lakin hiçbir şey karşılanmamıştır.

05 Haziran 2024 16:02
05 Haziran 2024 17:32
Levent Otomotiv (Sivas) Kusurlu Araç Satışı Ve İletişim Sorunları

Evet araç 7. Ayda satın alındı ve o günden beri sizinle uğraşıyoruz çünkü sizler kul hakkı yemeyi kendinize adet edinmiş kişilersiniz en üzücü olan da sizin gibi insanların çoluğunun çocuğu olmasıdır onlardan çıkmaz umarım yediğiniz kul hakları motor blogu kırık araç ilerlemez demişsiniz haklı olabilirsiniz bu da bilgi sahibi değilim ama şundan eminim siz o motor bloğunu silikonla kandırırsanız idareden gider ve bir mazlumun elinde kalır fotoğraflar aşağıya eklenmiştir

05 Haziran 2024 17:43

Ve Google'a Levent otomotiv yazan bütün herkesin bunları görüp okuması muazzam olacak başka kimse senin ve senin gibiler yüzünden zarar görmesin

05 Haziran 2024 17:46

Biz teslim ettiğimizde hiçbir sıkıntı yoktu sıkıntı olsaydı zaten almazdınız.

05 Haziran 2024 17:54

Senin beyanların var motor kısmında 200-300 TL masraf var onun dışında bir şey yok diye ama ne yazık ki o masraf 200-300 TL değil 160 bin tl az önce konsiye araç diye üzerinden suçu atmaya çalıştın şimdi de böyle hukuki süreç devam etmekte illaki adliye de karşı karşıya geliriz lakin bu platformların hepsine de bildireceğim bu durumu böyle bir şey olduğunu bilseydik zaten almazdık aldıktan 7 gün sonra ustamız seni aradı sorunları anlattı sana sende getirin geri alalım dedin sonra Sivas geldik r yaptın almadın bunun ne anlama geldiğini ikimizde biliyoruz

05 Haziran 2024 17:54

Sen beni ara konuşalım çözelim o zaman söz bunları kaldırıp özür dilerim mesele değil ama sen kul hakkı yemeyi tercih ediyorsun devam edebilirsin bende bu platformların hepsinde hakkımı arayacağım

05 Haziran 2024 18:31

Az önce kendisiyle görüştüm ve kendisi dava sürecinden kurtarmak için 50 bin tl fark istediğimizi beyan etti ama böyle bir şey mümkün değil ki biz aracı aldığımızdan günden bu yana 160 bin tl masraf etmişim hakkımdır ama böyle bir şey de mümkün değil istemedik yol masrafı ettik onu karşıla dedik ki bu da hakkımızda

05 Haziran 2024 22:52

Dava sürecimiz sonuçlanmış olup kovuşturmaya yer olmadığına karar verilmiştir...

Semih sonuçtan hiç memnun değil

Taş Motors Araç Alımında Beklenmedik Sorunlar Ve Mağduriyet

14 Mart 2024 18:02

CarPartner Aracın Bilgilerini Gizliyorlar

23 Ocak 2024 16:35
Furkan sonuçtan hiç memnun değil

İkiler Honda'da Araç Arıza Bakımı

24 Ekim 2023 17:01

Berke Otomotiv (Amasya) Araç Hakkında Yalan Söylüyor!

06 Şubat 2024 19:24