Egemen sonuçtan hiç memnun değil

Leonbet Ya Dürüst Değil Ya Da Güvenlik Zafiyeti Var

12 Mart 2024 11:54

Leonbet sitesine üye oldum. 500 TL yatırdım bor oyuna girdim oyun açılmadı ekranda error yazdı bende oyundan çıktım. Başka bir oyuna girdim 6 TL den çevirmeye başladım. 3 4 çevirmeden sonra bakiyemin 40 TL olduğun fark ettim. Başıma daha evvelden gelmişti bunu mahsus yaparlar siz 2.5 TL sanırsınız a o birim dir toplam bahis yüksek dir fark edemezseniz paranız gider bu normal. Ama açılmayan giremediğim oyunda 70 TL lik slot cevirmiş görünüyorum. Canlı yardıma bağlandığımda çevirmişsiniz oyun geçmişinize bakin dendi.
Ya arkadaş ben bunamadım daha önce dilim yanmışken iyice incelemeden toplam bahsi görmeden asla çevirmem.

Simdi soruyorum 500 TL yatıran bir oyuncu 70 TL çevirir mi? Oyun açılmadı kusurlu olan ben değilim desem de faydası olmadı... Error yazısının ekran görüntüsünü istediler. Be müslümanlar ben ne bileyim oyunda sorun olabiliyor açılmıyor.

Kapatıp başka oyuna giriyoruz öyle değil mi kim ekran fotosu çekiyor ki? Kısacası Leonbet sitesi ya dürüst değildir ya da güvenlik zafiyeti vardır arkadaşlar.

18 Temmuz 2024 08:46

Arama tenezzülünde bile bulunmadılar... Bakiyenizi bu şekilde eritiyor lar. Oyna m is siniz deyip geçiştiriyorlar.

Burak sonuçtan hiç memnun değil

Leonbet Bonus Hayal Kırıklığı

14 Eylül 2023 02:50

Levabet'te Haksız Kazanç Kaybı Ve Hesap Kapatma Sorunu

Fatih
04 Aralık 2024 14:58

Kazancım Ve Ana Param Ödenmeden Hesabım Kapatıldı!

25 Ekim 2025 20:48