Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Ahmet
06 Mayıs 2024 17:17

Lenovo Gaming 3 PC, devamlı olarak statik elektrik biriktiriyor ve ekteki fotoğrafta görüldüğü gibi oluyor. Cihazı her ay teknik servise gönderiyorum; statik elektriği alıp bana geri gönderiyorlar. Ancak her ay bu problemle karşılaşıyorum. Arızanın nedenini ve hangi parçanın buna neden olduğunu sorduğumda, 'Statiği alındı, fan temizlendi' şeklinde geçiştirici cevaplar alıyorum. Cihazım her seferinde statik birikmesi problemi yaşıyor ve hep aynı hata devam ediyor. Tatmin edici bir cevap alamıyorum. 40 bin TL verip bu kadar mağduriyet yaşanmamalı. Bir kere daha aynı sorunla karşılaştığımda Tüketici Mahkemesi'ne başvurup, yasal faiziyle birlikte para iadesi talep edeceğim.

07 Mayıs 2024 11:48

Şikayetim üzerine Lenovo BDH firmasından melih diye bir bey aradı işlemler ile ilgili bilgisiz kendisini oradaki en yetkili muhatap kabul eden ve konma ve üslupsuz biri kendisiyle daha önce de konuştuğumuzda aynı üslupsuzlukla benimle ukalaca konuşup teknik bilgisizliğiyle şikayetimin benden kaynaklı olduğunu ve PC de biriken statik elektriğe PC kapalıyken şarjda kullanırsanız bu durum yaşanacağı gibi saçma bir tabir kullandır bu kadar bilgisiz bir insanla muhatap olup üslupsuz konuşmasıyla istediğiniz yere şikayet edebilirsiniz durumunuz bu şekilde her seferinde olursa her seferinde servise göndereceksiniz garantisi biterse de parasını ödeyerek yaptıracaksınız tabirlerini kullandı ben her ay PC mı garantiye göndermek ve karşısındakiyle konuşmasını bilmeyen sorun çözemeyen insanlara muhatap olmak için bu paraları vermedim Ve muhatap edildiğim kişi Melih bey bu vasıfların hepsine sahip PC ile BDH çalışanı Melih için gerekli işlemin yapılmasını arz ederim gerekli durumda her iki durum içinde yasal işlem başlatacağım

07 Mayıs 2024 11:41

07 Mayıs 2024 09:45 (Şikayetten 16 saat sonra)
07 Mayıs 2024 11:28

Sayın müşterimiz, Lenovo ürün ve hizmetleriyle ilgili deneyimlerinizi, görüşlerinizi paylaştığınız için teşekkür ederiz. Konuyla ilgili sizlere telefon yolu ile geri dönüş yapılmıştır. Lenovo’yu seçtiğiniz için teşekkür eder, iyi günler dileriz. Saygılarımızla, Lenovo Türkiye

Enes sonuçtan hiç memnun değil

01 Haziran 2024 19:48

Onuralp
06 Temmuz 2023 10:47
Lenovo Bilgisayar Lenovo Olmayan Teknik Servis
Cansu sonuçtan hiç memnun değil

Cansu
11 Ocak 2024 16:22

Tarık
28 Aralık 2023 16:09
Lenovo Bilgisayar Lenovo Ideapad 3 Gaming Laptop Servis Hizmeti Ve Memnuniyetsizlik

Lenovo Kategorileri