Ebru sonuçtan hiç memnun değil

Lenovo Bilgisayar Lenovo Yoga SLİM6

03 Temmuz 2024 18:53

Teknosa Nevşehir From AVM'den Lenovo İ5 Yoga slim 6İ bilgisayarı 06.02.2024 tarihinde satın aldım. Yaklaşık 1 ay sonra mouse çalışmamaya başladı. Mouse algılamıyordu. Sonra satın aldığım yeri aradım. Durumu belirttim. Servis hizmetlerine yönlendirdi. Sonra akademisyen olduğum için ve sınav haftası olduğu için bir süre bekledim. Bluetooth mouse ile idare ettim. Bu süre zarfında bilgisayarın ekranı donmaya başladı artık korkmaya başladım. Tüm videolarını çektim. Sınavlar bittikten sonra yaklaşık 10 gün servis hizmetlerine ulaşmaya çalıştım. Ulaşamayınca yine ürünü satın aldığım şubeyi aradım. Bana numara verdiler. Aradım fakat sistem güncellemesi yapmalarına rağmen mouse düzelmedi. Şimdi bu ürünü alırken özellikle tam paket aldım ki ürün servise gönderildiğinde bana yedek bilgisayar verilsin diye yaklaşık 6 719 lira fazladan ödeme yapmışım o paket bu paket adı altında. Bna şimdi söyledikleri 10 gün sonra talep edebilir mişim. Neden bunu alırken belirtmediniz benden bu kadar fazla para aldınız bu bir. İkincisi ben 10 gün içerisinde nasıl işlerimi yürüteceğim bunun hesabını kim verecek. Aldım günden beri pişmanım yazıklar olsun. Teknosa'da o kadar övdüler ki gerçekten yazıklar olsun bin pişmanım. Bir de kargoyla gönderecekmişim. Yıllardır bilgisayar kullanıyorum. Markamı değiştirdiğim için pişmanım.

04 Temmuz 2024 09:22 (Şikayetten 14 saat sonra)
04 Temmuz 2024 09:27

Sayın müşterimiz, Lenovo ürün ve hizmetleriyle ilgili deneyimlerinizi, görüşlerinizi paylaştığınız için teşekkür ederiz. Konuyla ilgili sizlere telefon yolu ile geri dönüş yapılmıştır. Lenovo’yu seçtiğiniz için teşekkür eder, iyi günler dileriz. Saygılarımızla, Lenovo Türkiye

Vedat
27 Aralık 2024 00:42

06 Şubat 2025 17:34

Lenovo Teknik Servisinin Uzun Süreli Geri Dönüş Sorunu

18 Mart 2025 11:57

Meriç
17 Eylül 2024 16:30
Uğur sonuçtan hiç memnun değil

Uğur
27 Mayıs 2024 16:55