Lavinia Plus Güzellik (Yalova) Güzellik Merkezinde Yaşadığım Olumsuz Deneyim

22 Eylül 2024 04:10

Hayatımda böyle kötü bir güzellik merkezi görmedim. Lavia Güzellik Merkezi'nden Alexander lazer paketi almıştım ve 8 aya böldürmüştüm. Peşinat tutarı olarak 200 TL vermiştim. Sonrasında randevumu oluşturup gittim. Seans günüm geldiğinde benden 200 TL peşinatın az olduğunu ve ilk taksiti ödememi istediler. Böyle bir şey yapamayacağımı, üzerimde param olmadığını söyledim. Bir şekilde seansa girdim. İlk seansımda sorun yaşamadım fakat ödeme günüm gelmeden 2 gün önce sabah 9'dan itibaren aranmaya başladım. Taksit gününden önce ödeyin, hesabı kapatmam lazım gibi laflar söylediler. Sonrasında taksit günümde tekrar sabahtan itibaren aramaya başladılar ve en sonunda annem görüştü kendileriyle. Anneme, kızınız sözünüzde durmuyor deyip beni aşağılayıp bağırıp çağırdılar. 2. seansıma stajyer soktular ve bikini bölgemde yanıklar oluştu. Bundan dolayı bir daha gitmeyeceğimi belirttim ve anneme sözleşmeyi feshetmek istediğimi söyledim. Annem kendileriyle görüşmeye gitti. Ayrıca ben sözleşmeyi yaptığım zaman reşit değildim ve kimseden herhangi bir onay almadım, onlar da istemediler. Annem yukarı çıktığında sözleşmeyi feshedemeyeceğimizi ve babasıyla konuştuk diye yalan söylediler ve anneme yine bağırıp çağırdılar. Sonrasında bizi her gün ödeme için aradılar, mesaj attılar. Ödemenizi yapın diye ve en son dosyanız genel merkeze gönderildi. Hakkınızda icra dosyası açılacak dediler. Eğer 2008 doğumlu birine icra açabilirseniz gerçekten sizi tebrik edeceğim. İmza yetkisi olmayan bir bireye icra açamazsınız, zaten açmaya kalkarsanız o zaman hukuki olarak siz zora girersiniz. Kısacası kötü bir firma, ödediğiniz taksitlerin faturasını bile vermiyorlar. Tüketici Hakları'na şikayet etmemeniz için.

Aspera's Beauty Hizmetten Memnun Değilim

24 Ocak 2025 10:23

Lazer Epilasyon Ve Zayıflama Paketinde İlgisizlik, Bozuk Cihazlar Ve Yanıltıcı Bilgi

21 Haziran 2025 17:29
Ayşe sonuçtan hiç memnun değil

21 Kasım 2024 23:50

Kullanmadığım Hizmet İçin Haksız Ücret Ve Avukat Baskısı

08 Temmuz 2025 03:38
Öznur sonuçtan hiç memnun değil

27 Ekim 2024 16:51