Hilal sonuçtan hiç memnun değil

Yanıltıcı Üyelik İptali Süreci Ve Hukuki Tehdit

06 Kasım 2024 16:20

Languedu dil kursu hakkında okul önünde bizlere dil kursu tanıtımı yapıp istemediğimizi bildirmemize rağmen en azından bize katkınız olsun diyerek işlem yapıp 14 gün içinde istemediğimizi telefonla beyan edip iptal edileceğini ve bunun sonucunda para alınmayacağını söylediler. Telefonla aradık iptal beyanı için üyeliğimizi iptal ettiklerini ve buradan başka bir şey yapılmayacağını, bunun kabul edildiğini söyleyip bilgilendirme mesajı geleceğini belirttiler. Böyle bir bilgilendirme mesajı gelmedi. Bugün arayarak üyeliğin iptal edilmediğini ve parayı ödememiz gerektiğini, yoksa hukuki süreç başlayacağını bildirdiler. Öğrenci olduğumuzu ve bunu ödeyemeyeceğimizi söyledik ama hiçbir şekilde dikkate alınmadı. Mağdur kaldık. Üyeliğimizi bitirmek ve bir ücret ödemek istemiyoruz. Dikkate alınması gerektiğini buradan da bildiririz.

profile profile profile

Yorumlar (9)

Doğa
Doğa

Aynı durumu yaşıyoruz şu anda da üzerimizde bir icra dosyası var durumu nasıl çözdünüz

Maalesef ödemek zorunda kaldık

Kübra
Kübra

Sonucu ne oldu aynı durumdayım

Hilal

Hakem heyetinden olumsuz geldi parayı ödedik maalesef bir arkadaşım üst mahkemeye itiraz etti hakem heyetindeki olumsuz sonuçla ama o da ödemek zorunda kalabilir bilmiyorum

Şevval
Şevval

Merhaba, heyetten herhangi bir sonuç çıktı mı?

Fatma
Fatma

Bende aynı şekilde telefonla aradım ve bana iptal sürecinin başladığını söylediler. Daha sona arayıp ödeme istediklerinde iptal işlemi başlatmıştınız tekrar aradığımda devam ettiğini söylediniz dedim. Arayan kişi posta yoluyla iptal etmeniz gerekiyordu herkese güvenmeseydiniz dedi. Bende madem neden telefon yoluyla aradığımda bana posta yoluyla başvuru alıyoruz dediniz dedim. Tekrar dediğim gibi herkese güvenmeseydiniz dedi. Bende Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurdum ama oradaki adam burda el yazınız var pek bir şey çıkmayabilir dedi. Tüketici Hakem Heyeti kararı çıkmadan icra gelirse 7 gün içinde itiraz et dediler.

Esra
Esra

Merhabalar bugün bana da aynısı oldu okul çıkışı imza-T. C. Falan ve şu an içime bir kurt düştü istemediğimi beyan etmeme rağmen destek amaçlı falan dediler ne yapmam gerekiyor lütfen yardım edin halloldu mu sizinkisi

Nur
Nur

Bu durumda ne yaptın biz de aynı durumu yaşıyoruz

Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurdum

Yanıltıcı Kayıt Süreci Ve Geri Ödeme Sorunu