Ayşegül sonuçtan hiç memnun değil

23 Aralık 2024 13:21

Baymak eski Baymak değilmiş anladık. Arızalı kombileri yüzünden yaşamadığımız kalmadı. Baymak göz göre göre bize çok zor, huzursuz ve tedirgin günler yaşatıyor.
2023 yılında yeni yapılıp teslim edilen binamızda müteahhit tarafından dairelere konulan Baymak Lambert marka kombimiz, defalarca arıza verdi ve 11 kez servis desteği almak zorunda kaldık. Bunlardan 4'üne servis fişi düzenlendi. Diğerleri direkt yetkili servis aranarak gerçekleşti, kombide parça değişimi de yapıldı.
Garanti kapsamında olan ve sürekli arıza yapan, defalarca servisin gelip geçici çözümlerle 2 günlüğüne düzelttiği kombi yüzünden, Düzce şartlarında kış günlerinde haftalardır sürekli soğukta kalıyor, sıcak su olmadığı için büyük sıkıntılar yaşıyoruz. Genel merkezle görüşmelerde ise yetkililer tarafından tamamen top çevriliyor, defalarca izah etmeme rağmen her seferinde teknik servis gönderiliyor, ardından sadece 2-3 gün sonra arıza tekrarlanıyor ve biz 80 yaşındaki annemle yine soğukta UFO'yla ısınmak zorunda bırakılıyoruz. Akmayan sıcak suyu saymıyorum bile.
Baymak genel merkezi arızalı olduğu apaçık ortada olan ürünleri için çözüm adına hiçbir çözüm üretmiyor. Teknik servisinde elinden bir şey gelmiyor çünkü cihazın kendisi arızalı bu net! 1 defasında servis sonrası gaz kaçağı oluştu ve bütün ev gaz içinde kaldı, yaşadığımız korkuyu anlatamam. Bozuk ve bütün apartmana tehlike saçan garanti kapsamındaki kombilerini bu kadar zamandır ısrarla değiştirmiyor, herkesi bir nevi tehlikeye sokuyor.
Baymak göz göre göre bize çok zor, huzursuz ve tedirgin günler yaşatıyor.
Haklı sebeplerle değişim talebinde bulunduğumuz, garanti kapsamında olan bozuk kombimiz, Baymak tarafından haksız bahanelerle ısrarla değiştirilmiyor.

26 Aralık 2024 13:43

Yaşanan gelişmeyi, sonucu aktarmak istiyorum. Baymak garanti kapsamında olan arızalı kombisini 20-25 telefon görüşmesi,11 kez servisin gelip gitmesi neticesinde değişim yapmıyoruz kararını iletti. Yani hala garantisi devam eden bozuk ve her an tehlike yaratabilecek kombi ile 1 ileri 2 geri yaşamak zorunda bırakıldık. Yazıklar olsun.

Gözde
23 Eylül 2024 01:54

Lambert 1 Yıllık Kombi Garantisi Yokmuş

Nedret
03 Ocak 2024 23:00

Özlem
21 Temmuz 2023 21:39
Sasan sonuçtan hiç memnun değil

Lambert Baymak Kombi Problemi Hala Yaşarız Ve Almaktan Pişman Olduk

Sasan