Tuğçe sonuçtan hiç memnun değil

Kyani Türkiye Siparişimde Eksik Gelen Ürünler

17 Ocak 2024 12:25

Kyäni Nitro Plus Wellness Üçgeni (Sunrise, Sunset, Nitro Plus) ürünlerini içeren siparişim, sadece Nitro Plus olarak teslim edildi. Siparişi oluştururken böyle bir uyarı bulunmamasına rağmen geriye kalan ürünlerimden Sunrise, Ocak ayı sonunda; Sunset ise Şubat ayında teslim edilecekmiş. Müşteri hizmetlerinin verdiği bilgi bu şekilde. Eğer tek ürün kullanmak isteseydim, tek ürünün siparişini verirdim. Madem sevkiyat probleminiz var, neden ürünleriniz satışa açık veya bir uyarı bulunmuyor? Uzun süre memnuniyetle ürünlerini kullandığım markanın bu hatası beni çok üzdü ve bundan sonraki süreçte herhangi bir sipariş oluştururken çok daha fazla düşüneceğim ya da vermeyeceğim.

30 Nisan 2024 14:30 (Şikayetten 3 ay sonra)
Tuğçe
Tuğçe
30 Nisan 2024 14:35

Şikayetten 3 ay sonra bir zahmet ürünlerim elime ulaşmış görünür tabi ki, ZAMANINDAN1.5 ay sonra teslim edildi ve bu şekilde olacağına dair sipariş oluştururken herhangi bir bilgi verilmedi. Üstelik son bir kez daha denemek için sipariş geçtiğimde yine aynı sorunla karşılaştım ürünlerimden bir tanesi açıklama olmaksızın bir ay sonra teslim edildi artık sipariş de vermeyi düşünmüyorum zaten

02 Ocak 2024 20:44
Nafi sonucu yetersiz buldu

26 Ocak 2024 13:29
Nihan sonuçtan hiç memnun değil

Kyani Türkiye, Amare Global Eksik Ürün Mağduriyeti

28 Aralık 2023 15:22
Orhan sonuçtan hiç memnun değil

20 Aralık 2023 19:16

Kyani Türkiye Eksik Ürün Gönderimi