Kubota Turkey M4073 Traktörümde Sorun Yaşıyorum!

08 Eylül 2023 17:36

1 ay önce sıfır Kubota m4073 aldım traktör 230 saate oldu. Traktörün arkasına römork falan taktığımda hafif bir rampa dahi olsa traktör çok çabuk kesiliyor. Bazen takviye vitesine dahi düşüyor servise sordum bir cevap alamadım. Bayiye söylüyorum ilgileneceklerini söylüyorlar ama bir sonuç çıkmıyor bu konuda Kubota'dan çok şikayetçiyim!

Yorumlar (7)

Barbaros
Barbaros

Merhabalar. M4073 aslında 105-110 HP güç ğretibilecek bir motor. Senelerdir problemsiz performans artışı yapıyoruz. 105 HP ve 150 nm tork almaktadır. 3 tonluk su deposu ile 35 derece eğimi çıkamayan Kubota m4073 muhteşem bir şekilde rampayı vites isteyerek bitirmektedir. www.pschiptuning.com dan bize ulaşabilirsiniz

Yakup
Yakup

Merhaba buyazilim yaptırmak istiyorum

Alaattin
Alaattin

Ben Kubota firmasıyla bu yüzden mahkemelik oldum. 9540 traktör boşken bile (ekipmansız) düz yolda bayılma yapıyor yüksek devirlere çıkamıyor. Bilirkişi test etti 50 beygirlik Deutz Fahr ile kıyaslamak için ikisine de aynı pulluğu takıp arazide denedik ve 50 beygirlik traktörün çektiği pulluğu Kubota m9540 çekemedi bayıldı stop etti bunun sonucunda bilirkişi heyeti kusurlu ürün diye rapor tuttu fakat Kubota bu rapora da itiraz ediyor. Hiçbir şekilde traktörde sorun olduğunu kabul etmiyor ve sorumluluk almıyor.

Ahmed
Ahmed

Dostum lastikleri kısa olduğu için traktörle alakalı değil. Yüksek lastikler olduğunda böyle bir problem yaşamazsın

Merhabalar 4073 6. Viteste. Römork takmışsınızdır 6 vites yol vitesidir. Çekmez. 6. Viteste o yüzden. Çekmiyor değilsinizdir 5 viteste. Kullanmanız önerilir. Römork falan takmanız durumunda

Ebubekir
Ebubekir

Rampada çekmeme 1. Vites çok sallanıyor. Takviye vitesine zor geçiyor. Bir sürü problem var ilgilenen servis yok. Ancak bahane başka bir şey yok. Bayiler satana kadar, servis var mı, yok mu, belli değil. Dört gözle servis bekliyoruz. Bu gidişle mahkemelik oluruz herhalde, Allah sonumuzu hayır etsin.

6. Vitese zaten takmıyorum diğer viteslerde de çekmiyor

Sıfır Alınan Traktörün Kronik Fren Sorunu Üç Yıldır Çözülmedi