Eyüp sonuçtan hiç memnun değil

Sıfır Motosikletin Sürekli Arızalanması

06 Ekim 2024 12:27

Merhaba, ismim E*** Ç****. Kuba Superlight 125 motosikletini Eskişehir Vento Relax isimli Kuba bayisinden 04.07.2024 tarihinde sıfır olarak satın aldım. Motor daha 350 km'de, rodajı bile tamamlanmadı. Aldığımdan beri iki kez bozuldu. Marş basmıyor, servisine götürüyorum; motorun beyninin yandığını söyleyip garanti kapsamında onarım yaptılar. 15-20 gün serviste kaldı motor. Şimdi yine aynı sorun oldu, yine çalışmıyor motor. Sıfır motosikletin bu kadar sorun çıkartması normal bir şey değildir. Şasi numarası LBBJ2801XR3A00442. Ürünün iadesini talep ediyorum.

Eyüp
Eyüp
14 Ekim 2024 13:19

Motor 20gün serviste kaldığı için aküsü bitmiş. 3aylık sıfır motorun aküsünün bitmesi çok abes bir konu. Usta kaynaklı oluşan bu sorundan dolayı akü değişimi için benden ücret talep ediyorlar. Yardımcı olunmasını istiyorum bu konu hakkında. İlgi alaka sıfır cidden Kuba pişmanlıktır

Ali
Ali

Sıfır motor aldım sabahları çalışmıyor motor zor çalışıyor servis şarj dinomasi değişecek dedi 20 günü bulur parçanın gelmesi dedi daha motor yüz otuz binde değişim istiyorum

Necip sonuçtan hiç memnun değil

Kuba 125 Cross: Isınma Sorunu Ve Yetersiz Servis Hizmeti

22 Ekim 2024 18:46