İrfan
19 Kasım 2024 20:191.425

Öylesine Facebook'ta dolaşıyordum. Sayın cumhur başkanın Türk petrolleri yatırımı diye bir konuşması düştü. Tabii ki inandım. Bir kayıt formu doldurarak 8400 TL yatırmak suretiyle kayıt oldum. Akabinde y**** ö***** diye biri aradı. Güya beni bu konuda bilgilendirdi!

Daha sonra Polonya'da ikamet ettiğini söyleyen b**** k*** diye biriyle görüşme yaptıktan sora Almanya hamburg'da ofisi ve ikamet olduğunu ve finans uzmanı olarak şirketi olduğunu söyleyen n** a*** adında bir kişi sizinle çalışmalar yapacağız diyerek b**** k*** isimli şahıs ile nasıl bir yatırım yapmak istediğimi sordular. Ben de dedim ki, ben bu zamana kadar yatırım yapmadım.

Nasıl bir şey olacak diye sordum. Onlar, işte ne kadar paran var, o mu var, bu mu var derken kredi çekimine kadar gittik ve dibe vurdum. 40 bin dolarım gitti.

Tuna
Tuna
25 Kasım 2024 17:38

Ben de aynı duruma düştüm eğer paranızı kripto olarak yolladıysanız buraya değil blockchaine şikayet edeceksiniz. Geç olmamışsa eğer geri alırsınız. Mail adreslerini de yazdım. Buradan detaylı bir mail atacaksınız. Detaylıca şikayetinizi iletin [email protected] özellikle para transferinizi hangi kripto türü ile yaptığınızı da anlatın umarım faydası olur

Sahte Yatırım Vaadiyle Yanıltılma Hikayesi

Şerife
10 Nisan 2025 20:2416.020

30 Ocak günü Instagram adlı sosyal mecradan baykar yatırım adı altında, arka fonda s***** bayraktar'ın yatırımlarını hal...

1 Destek

Tümünü Gör
Kripto Para Yatırım Yanıltmacası!

Kripto Para YatırımYanıltmacası!

Dursun
Kripto Para Yatırım İçin Sürekli Arıyorlar!

Kripto Para Yatırımİçin Sürekli Arıyorlar!

Rahatsızlık Yaşamak İstemiyorum, Başvurumun İptalini İstiyorum!

Rahatsızlık Yaşamakİstemiyorum, Başvurumun İptalini İstiyorum!

Muammer
Coin Dönüştürme Sorunu