Kripto Para Yatırım Güven Sorunu Ve Mağduriyet

30 Kasım 2024 02:20

Sosyal medyada reklamını görerek, kripto para borsa WhatsApp grubuna üye oldum. Kaan Demir denen sözde kripto para profesörüne, sözde dünya Network yarışmasında oy vererek ikinci yaptık. Her gün üç sefer canlı yayın yaparak güvenimizi kazandı. Sonrasında yeni çıktığı söylenen kripto paralara abonelik yaptırarak, kendi belirledikleri oranlarda pay dağıtıp, genelde bu paylar hesaptaki hg borsa cüzdanındaki miktardan her seferinde fazla oluyor. Böylelikle her seferinde yeni para yüklemen gerekiyor. Sonrasında yüksek kazançlar kazandığın söylenerek, hesabındaki miktar kat kat yükseliyor. Fakat iş para çekmeye geldiğinde ise, yok vergi ödemen gerekiyor veya başka bahanelerle bir şekilde paranı çekemiyorsun. Ben de yüksek miktarda bu kişilere paramı kaptırdım, içerideki paramı çekemiyorum. Şimdilerde baktığımda, canlı yayınlarda bile görmüyorum. Muhtemelen beni engellediler.

Bunlardan dolayı hg Extreme borsa yetkilileri veya herhangi bir hukuk bürosu tarafından adıma yapılan veya yapılacak hiçbir suçlamayı, hesap açılışını, kredi başvurusunu, para transferini, kripto para borsa işlemlerini, alım-satımı, devri, kefaleti veya bahis oyunları işlemlerini onaylamıyorum ve hiçbir sorumluluk da kabul etmiyorum.

Şahsi ıslak imzam ve sözlü beyanım onayım alınmadan yapılan hiçbir işlem tarafımca kabul edilmemektedir. Hiçbir ceza dosyam bulunmamakla birlikte bu tür bir suçlama ve mesajla karşı karşıya kalırsam, hiçbir sorumluluk kabul etmiyorum. Kaan Demir ve işbirlikçisi olan tüm şahıs ve kurumlardan şikayetçiyim.

30 Kasım 2024 01:53

Sosyal medyada reklamını görerek, Kripto para Borsa WhatsApp grubuna üye oldum. K*** D*** denen sözde kripto Para profesörüne sözde, dünya Network yarışmasında, oy vererek 2. Yaptık, her gün 3 sefer canlı yayın yaparak güvenimizi kazandı. Sonrasında yeni çıktığı söylenen kripto paralara abonelik yaptırarak, kendi belirledikleri oranlarda pay dağıtıp, genelde bu paylar, hesaptaki hg borsa cüzdanın daki miktardan her seferinde fazla oluyor, böylelikle her seferinde yeni para yüklemen gerekiyor, sonrasında yüksek kazançlar kazandığın söylenerek, hesabındaki miktar kat kat yükseliyor, fakat iş para çekmeye geldiğinde ise, yok vergi ödemen gerekiyor veya başka bahanelerle bir şekilde paranı çekemiyorsun. Şimdilerde baktığımda, canlı yayınlara bile görmüyorum. Muhtemelen beni engellediler. Ayrıca hg Extreme platformundan para çekebilmek için kimliklerimizin ön ve arka fotoğraflarını hg Extreme platformuna yüklememizi istediler. Ben de uygulamaya kimliğimi yükledim.

Ahmet
Ahmet
30 Kasım 2024 02:37

Sosyal medyada reklamını görerek, G101 Borsa Bilgi Topluluğu Kripto para Borsa WhatsApp grubuna üye oldum. M*** d*** ve E*** u*** kripto Para profesörü bu platformdan Dünyadan ve Kripto para ve Borsa ile ilgili haberler veriyordu. Sonrasında M*** d*** ın asistanı olduğunu söyleyen A*** d*** benimle iletişime geçti. Beni Neo Al Trade İleri Derecede Yapay Zeka Tabanlı Bir Ticaret Platformuna üye olmamı söyledi ve kimlik kartımı ön ve arkalı olarak sisteme yükleyerek üye oldum. Daha sonra sistem üzerinde bana nereye ne zaman, nasıl para yatıracağı söylüyordu, bende küçük miktarlarda para yatırdım. Küçük yatırdığım paralarda parayı denemek için çekmeye çalıştığımda, tek seferlik paramı çekebildim. Sonrasında yüksek kazanç için yüksek meblağlar yatırmam gerektiğini söyledi, bende kredi çekerek ve borçlanarak en son Yayla isimli Türk Hissesi ve Tesla isimli Amerikan borsasına para yatırdım. Ancak zamanı geldiğinde çekmek istediğimde 2 gün önce bana fpo hisse senedi Abone Olarak Yüksek kazanç elde edeceğimi söyledi. Bende Abonelik için Herhangi bir şart olup olmadığını sordum. A*** Hanımda bana, Hiçbir şartın olmadığını, hisselerin hesabımızdaki toplam fona göre tahsis edileceğini ve ne kadar satın almak istediğimize dair bir zorunluluk olmadığını söyledi, içerideki paranızı özgürce çekebilirsiniz dedi. Bunun üzerine ıpo ‘ya onun yönlendirmesi ile üye oldum. Başvurunuz başarılı Olursa İstediğiniz zaman kar amacıyla satabilirsiniz diye söyledi. Sonrasında coın. fpo hissesini satın almam gerektiğini, kendi belirledikleri oranlarda pay dağıtıp, yüksek miktarda ek ödeme yapmam gerektiğini söyledi. Bende paramın olmadığını içerideki daha önce yatırdığım paramı çekmek istediğimi söylediğimde, ek ödeme miktarını tamamlamam gerektiğini, Aksi takdirde daha önce yatırdığım parama bloke konulacağını ve çekim yapacağımı söyledi. Bende Abonelik iptali istedim. Ancak mümkün olmadığını sonrasında da kimseye ulaşamadım. Ayrıca Neo Hub üyeliği ve para çekebilmek için kimliğimin ön ve arka fotoğrafını platforma yüklememizi istediler. Ben de uygulamaya kimliğimin ön ve arka yüzlerini yükledim. Kimliğimle ilgili Neo Hub borsa yetkilileri veya herhangi bir hukuk bürosu tarafından adıma yapılan veya yapılacak hiçbir suçlamayı, hesap açılışını, kredi başvurusunu, para transferini, kripto para borsa işlemlerini, alım-satımı, devri, kefaleti veya bahis oyunları işlemlerini onaylamıyorum. Şahsi ıslak imzam ve sözlü beyanım onayım alınmadan yapılan hiçbir işlemi kabul etmiyorum.

28 Kasım 2024 19:04

Northern Trust Borsa Danışmanlık Grubunda Yaşadığım Mağduriyet Ve Bilgim Dışında Yapılan İşlemler

22 Haziran 2025 23:06

Kripto Para Yatırım Kimlik Ve Banka Bilgilerim İzinsiz Kullanıldı, Param İade Edilmiyor

10 Haziran 2025 19:37

Northern Trust Şikayeti