Dilan sonuçtan hiç memnun değil

Şule Yüksel Şenler KYK Kız Öğrenci Yurdu Öğrencileri Mağdur Etti

02 Ekim 2023 12:54

Yarın üniversiteler açılıyor, o yüzden bugün Şule Yüksel Şenler Kız Yurdu'na yerleşmek için gittim. Benimle birlikte pek çok kişi vardı. Kapıda uzun süre kuyruk oluştu ve sıra bekledik. O sırada yağmur yağmaya başladı ve git gide şiddetlendi. Sonunda sıramız gelip yurda işlemler için girebildiğimizde ranzaların ve de dolapların gelmediğini, bazı ranzaların geldiğini fakat yeterli olmadığını üstelik kuracak insanların da gsb tarafından gönderilmediği bilgisi verildi. Bu yüzden var olan yerler dolmuş ve kalan öğrenciler olarak mağdur edildik. Karşıdaki gevher nesibe Yurdu'na gitmemiz gerektiğini söylediler fakat oradaki yatakların sahipleri geldiği zaman ne yapmamız gerektiğini söylemediler. Bu okulların açılış tarihi belli artırılan kapasite belli. Öğrencileri bu kadar mağdur etmeniz sebebi nedir? Tarih belli olmasına rağmen ne ranzalar var ne de dolaplar. Biz ne yapalım bu yağmurda sokakta mı yatalım? Öğrenciyiz diye mağdur mu edilmeliyiz? Hepimiz birer annenin evladıyız insanca yaşamayı hak etmiyor muyuz? 1 hafta içinde ranzalar geldi diyelim oradan oraya sürekli 3 tane valizi mi taşıyacağız? Üstelik ranzalar gelse bir dolapların geliş tarihinin belli olmadığı söylendi. Eşyalarımızı 21. Yüzyılda sokakta yaşar gibi sokaklara mı açalım ne yapalım? Bu işe 1 hafta içinde çözüm bulun öğrenciler olarak çok mağduruz.

Ece sonuçtan hiç memnun değil

Gülbahar Hatun Yurt Müdürlüğü (Kız Öğrenci) Yaşanan Sorunlar

12 Ocak 2024 14:55