Kredi ve Yurtlar Kurumu Yurt Odasına Görevlilerin İzinsiz Girmesi

07 Haziran 2024 17:34

Yatağımda oturuyordum, tek kalıyorum. Sıcak olduğu için üzerimde uygun bir kıyafet yoktu. Odama iki temizlik görevlisi kapıyı çalmadan girdi ve beni idareye şikayet ettiğimi söylediler. Ben yurttan okula, okuldan yurda gelen biriyim ve idareyle böyle bir görüşme yapmadım. Odaya girince üzerime bir yastık aldım ve rahatsız olduğumu anlar da çıkarlar diye düşündüm, ama konuşmaya devam ettiler. Ben de bağırdım. Üzerimde uygun kıyafet yok, kapıyı çalmadan giriyorsunuz diye. Bunun üzerine idareden olduğunu söyleyen iki kadın geldi. Odan dağınıkmış, kontrole geldik dediler. Bunun için odaya dalma hakları mı var? Kapıyı çalsalar ve odam dağınık olsa bile toparlayamam zaten. Neden böyle odaya girebiliyorlar? Sigara, elektrik aleti şikayeti gelse neyse. Ben de yastıkla üstümü kapatmaya çalışıyorum ve onların odadan çıkmalarını istiyorum. İdaredekiler de bana, 'Sen bu üslupla konuşamazsın, odan bir daha dağınık olursa tutanak tutarım' demeye başladılar. Kapıdalar ve içeriyi görmüyorlar bile, dağınık olduğunu nereden çıkardılar bilmiyorum. Devletin yurdunda uğradığımız muamele bu olmamalı. Öğrenciler sürekli ikinci plana atılıyor. Nasıl hakkımı savunurum bilmiyorum çünkü kimse böyle bir hakkım olmadığını söylüyor.

12 Haziran 2024 18:37

29 Mayıs 2024 17:25

KYK Yurdu Sigara Cezası

09 Ocak 2024 21:48
Nuray sonuçtan hiç memnun değil

Kredi ve Yurtlar Kurumu Çamaşır Hane 100. Yıl Şehitler Yurdu Kars Sarıkamış

14 Mart 2024 12:19
Kredi ve Yurtlar Kurumu Çamaşır Hane 100. Yıl Şehitler Yurdu Kars Sarıkamış

Çanakkale 18 Mart KYK Güvenlik Görevlisi Tehdit Ediyor.

21 Temmuz 2024 09:10

Kredi ve Yurtlar Kurumu Kategorileri