Erdal sonuçtan hiç memnun değil

Konaktaş Nakliyat Taşıma Hizmeti Kabusu: Kırık Eşyalar Ve İlgisizlik

14 Eylül 2024 17:33

1 Eylül'de İstanbul'dan Aksaray'a evimi taşıdılar ama çamaşır makinem kırık geldi ve hiçbir şey dahi söylemediler kırıldı diye. Bana attıkları resimlerle yaptıkları paketleme birbirini hiç tutmuyor; baştan savma sarıp getirmişler, paketleme ile hiçbir alakası yok. Arabada 2 kişinin eşyası var, benim eşyaları arka tarafa sarmışlar. Bir de WhatsApp'ta tek senin eşya gelecek diyorlar, yalan söylüyorlar. Paranızı vermeden önce tüm eşyalarınızı kontrol edin. Kırık dökük falan varsa öncelikle onu yaptırın, yoksa uğraşırsınız. Dolap montajlarına bakın, açın kapayın, yapamadıkları yerler var, sonra dolabınızdan olursunuz. Yatağınızdan olursunuz. Makine için konuştumsa geri dönüş yapmazlar. Ben çok pişman oldum. Param ile rezil oldum. Sıradan bir nakliyeci biriyle anlaşsaydım bunlar başıma gelmezdi. Yanıldım, sigortalı dedik, güvenilir dedik. Eşyanızı tek araba götürüyorsa tutun derim ve ev yüklenene kadar başında olun, indirilirken de iyi bakın. O anda yaptırdınız, yoksa din, iman, hak, hukuk yok kalmamış. Son pişmanlık fayda vermez. Son bir şey daha: Sözleşme illaki yapın, elinizde bir delil olsun.

Emre
Emre

Yalan söylüyor bu firma öyle dediği gibi değil

Metehan sonuçtan hiç memnun değil

01 Ekim 2023 22:24
Nursoylar Nakliyat Beni Mağdur Ettiler
Roya sonuçtan hiç memnun değil

Evline Nakliyat Mağdur Ediyor!

03 Aralık 2023 14:17
Evline Nakliyat Mağdur Ediyor!

19 Eylül 2024 01:16
Ake Tadilat İnşaat Ve Temizlik İle Kötü Deneyim: Eşyalarımız Zarar Gördü Ve Hizmet Eksikti