Kompedan Kişisel Veri Korunmaması

Aybuke
26 Nisan 2024 20:52

Bodrum merkezdeki Kompedan şubesine değişim için gittiğimde, orada çalışan D**** isimli personelin, benimle ilgilenmemesine rağmen imzaladığım ve numaramı yazdığım kağıda bakarak numaramı almaya çalıştığını gördüm. Aralarında üç personel konuşurken, arkalarından yaklaştığımda duyduklarım karşısında şaşırdım. Kişisel verilerin korunması kanununa uyulmadığı için gerekli haklarımı kullanacağım ve gerekenin yapılmasını talep ediyorum. Böyle köklü bir firmanın çalışanlarının, düşmanı dahi olsa bir müşteriye bu tarz yaklaşımlarda bulunmasını hoş karşılamıyorum.

26 Nisan 2024 20:33

Bodrum merkez Kompedan şubesine değişim için gittim orada çalışan Dilan isimli personelin benimle ilgilenmemesine rağmen benim imzaladığım ve numaramı yazdığım kağıda bakarak numaramı almaya çalıştığını gördüm aralarında 3 personel konuşur iken arkalarından yaklaştığımda duydum kişisel verilerin korunması kanuna uymadığı için gerekli haklarımı kullanacağım ve gerekenin yapılmasını talep ederim böyle köklü bir firmanın çalışanlarının düşmanı dahi olsa müşteriye bu tarz yaklaşımlarda bulunmasını hoş karşılamadım

06 Ağustos 2024 08:59 (Şikayetten 3 ay sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle giyim tercihinizi Kompedan'dan yana kullandığınız için teşekkür ederiz. Yaşadığınız bu durumdan dolayı bizlerde üzüldük, şikayetinizin sonuçlandırılması için 444 38 45 numaralı Etik Hat üzerinden bildirebilirseniz daha sağlıklı sonuç alabilirsiniz. Saygılarımızla,

Seda sonuçtan hiç memnun değil

Bodrum Kompedan İç Giyim Mağduriyeti!

28 Şubat 2024 17:14
Bodrum Kompedan İç Giyim Mağduriyeti!

Kompedan Mağazasında İlgisiz Ve Kaba Personel Deneyimi

Hatice