Kolsuzlar (Instagram) Tarafından Mağdur Edildim!

Xxxxxx34
17 Haziran 2024 10:122.165

Kolsuzlar Burs Yöneticisi m*** f***, insanları Dubai'de projem var diyerek paralarını alıp daha sonrasında herhangi bir şekilde ödeme yapmayan birisidir. Şu anda yaklaşık olarak insanlardan milyonlarca lira topladı ve halen daha bu duruma devam ediyor. En kısa sürede cezaevine girmesi temennisiyle. Tüm yazışmaları buraya ekleyeceğim. Adamın geçmişi çok temiz değil ve fake takipçi sayısıyla insanları yanıltıyor.

26 Haziran 2024 14:09

Kolsuzlar ismiyle önceden hesap açıp kendisini iş adama olarak tanıştırıp milletin parasını dolandı ran Murat fincan ismi bugüne kadar yüzlerce insanın parasını alıyor ve lüks yaşam sürüyor eşi bile terk etmiş durumda. Devletimize güveniyoruz bu adamın bir an önce yakalanıp adalete teslim edilmesi paralarımızı geri almamız temennisiyle. İnsanların hayatlarını çalan birisi. Zamanında Sma hastası bir kızın da Umutlarını bu şekilde çaldı birileri artık görsün bu mesajları

27 Haziran 2024 16:31

Anlamadım ama sanırım eklemediniz. Çünkü herhangi bir arkadaşlık isteği yok.

27 Haziran 2024 00:07

Off ya... Nasıl kandım. Her yerden engelledi pislik beni. Hala telefon reklamı yapıyor. Ne olur birleşelim başka insanları da mağdur etmesin.

Kolsuzlar ( Instagram) Kolsuzlar (Instagram) Kripto Projem Var Dubai'den Yatırım Aldım Yalanı

Kamil
8 Aralık 2023 01:223.230

Kolsuzlar (Instagram) 'Kripto Projem Var, Dubai'den Yatırım Aldım' Yalanı Arkadaşlar, selamünaleyküm. Bu kişi güvenilir ...

Instagram Hesabı Üzerinden Şüpheli İşlemler

Ali
15 Şubat 2025 11:281.219

Kolsuzlar Burs adlı Instagram hesabı, kişilere telefon satma veya kripto para vaadiyle yanıltıcı işlemler yapmaktadır. O...

1 Destek2 Yorum