Batu sonuçtan memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

Para Çekiminde Doğrulama Kodu Sorunu

Para Çekiminde Doğrulama Kodu Sorunu
19 Ekim 2024 13:17
Batu'nun Teşekkür Mesajı
“Sorunum çözüldü teşekkürler”

Kingbetting'den para çekim yapamıyorum. Doğrulama kodu SMS ile gelmiyor, e-posta ile de alamıyorum. Müşteri temsilcisi ile görüştüğümde bana bir problem olmadığını söylüyor. Telefon numaram güncel, acil numaramı değiştirmedim. Sitede de güncel, hiçbir şekilde telefona kod gelmiyor. Acil dönüş bekliyorum.

Batu
Batu
19 Ekim 2024 18:52

Sorunum çözüldü teşekkürler

25 Ekim 2024 14:48 (Şikayetten 6 gün sonra)

Değerli Kingbetting Üyemiz, Olumlu veya olumsuz bildiriminiz değerlendirmeye alınarak mümkün olan en kısa sürelerde çözüme kavuşturulmaktadır. Görüş ve değerlendirmeleriniz için teşekkür ederiz. Saygılarımızla Kingbetting Destek Ekibi

Burak sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

30 Temmuz 2023 23:46
"Çok teşekkürler"
Selçuk sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

17 Eylül 2023 23:18
"Şikayetim müşteri temsilcisiyle görüşülerek tarafıma yardımcı olunmuştur bunun için ilgi alakaları için teşekkür ederim"
Yusuf sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

01 Şubat 2025 23:50
"İşlemimi sonuçlandırdılar hiçbir sorun yokmuş paramı çektim teşekkür ederim"

1xBet Para Çekim Talebimde SMS Onay Sorunu

Muharrem
23 Mart 2025 19:56
Bedirhan sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

Bedirhan
05 Ekim 2023 00:43
"Çağla hanım yardımcı oldu çok teşekkürler"