Melek sonuçtan hiç memnun değil

Kemer Devlet Hastanesi Sorumsuz Doktor Ve Hastane

17 Haziran 2024 13:33

Dün kardeşim Beldibi Göynük yolu üzerinde motor kazası geçirdi. Kazayı görenler yaşamasının mucize olduğunu söylüyor. Ambulansla Kemer Devlet Hastanesi'ne götürülmüş. Biz gittiğimizde bir köşede yatıyordu. Çok fazla ağrısı vardı. Kesinlikle ilgilenen kimse yoktu başında. Dikiş atılmış, özensiz bir şekilde pansuman yapılmaya çalışılmış ve öylece kenarda doktor gelecek diye bekletilmiş. Biz doktorun ne zaman geleceğini soruyoruz, bilinmiyor, üstelik bizi terslediler. Ne tomografi ne röntgen hiçbir şey çekilmedi. Kolunda çok fazla ağrı olduğunu söyledik, yalvara yalvara bir röntgeni zor çektirdik. Yaklaşık üç dört saat bizi doktor gelecek diye oyaladılar. En son bizim ısrarlarımız üzerine doktora haber verildi ve doktor K****** C******* uykulu gözlerle yanımızdaki odadan çıktı. Bir şey yok deyip gönderdi, ne bir ağrı kesici ne bir krem hiçbir şey yazmadı. Israr ettik, bir Parol atıversin dedi gitti. Üstelik sonradan bir öğrendik, doktor fotoğrafçıymış meğer. Biz kendi canımızı böyle doktorlara emanet ediyoruz. Saatlerce uyanmasını beklediğimiz yetmemiş gibi boşa beklediğimizle kaldık. Bugün başka bir hastaneye tekrar gittik. Nasıl tomografi çekilmez deyip acilen tomografiye aldılar. Kardeşimin canına bir şey olsaydı bunun bedelini kim ödeyecekti? Bu kadar kötü bir durum olamaz. Başkalarının da canı yanmasın diye bir an önce gerekenin yapılmasını talep ediyorum.

Tuzla Devlet Hastanesi Doktorların İlgisizlik Ve Duyarsızlığı

25 Eylül 2023 12:57

Sağlık Merkezinde Yetersiz Hizmet Ve İlgisizlik

20 Ocak 21:43
Gülcan sonuçtan hiç memnun değil

23 Kasım 2023 23:31
Fatma sonuçtan hiç memnun değil

07 Ağustos 2023 04:24

07 Kasım 2023 09:15