Emrah sonuçtan hiç memnun değil

Katılımevim Trabzon Şubesi'nde Yaşanan Sorunlar

Katılımevim Trabzon Şubesi'nde Yaşanan Sorunlar
09 Aralık 2024 18:15

Sözleşme numarası: 240531263. Katılımevim Trabzon şubesine araç için girdik, katılım bedelini taksit yapacağız diye konuştuk; ancak peşin aldılar. Sonrasında erken teslimat için ödenmemiş taksit 50 bin, ara ödeme verip taksiti de 30 bine çıkarmak istediğimi söyledim ama yardımcı olan olmadı. Dertleri 500 bini 850 bine çıkarmak, seni buna mecbur bırakmak. Ayrıca erken teslimat için 400 bine düşürmek istedim, yine yardımcı olunmadı. Önümüze hep engeller konuldu. İçeride 100 bin üzerinde birikmiş var, çıkmak istesek paramızı da hemen alamıyoruz.

10 Aralık 2024 03:11

Son olarak girdiğimiz 24 kişilik kura da bu ayın 19 unda kura çekilecek kaç kişi çekileceği belli değil normalde 6ayda bir 6 kişi çekiliyor ama bu ay bir kişi çekilecek diye bir söylemde bulunuldu insanları mağdur etmek için ellerinden geleni yapıyorlar. Kura sistemi nasıl işliyor bu bile net değil

12 Aralık 2024 19:49 (Şikayetten 3 gün sonra)

Merhaba, Bildiriminiz değerlendirmeye alınmış olup, konuyla ilgili size en kısa sürede geri dönüş sağlanacaktır. KATILIMOTO Müşteri Deneyimi

13 Aralık 2024 10:25
22 Aralık 2024 22:35

Hiçbir şey değişmedi katılım bedeli alındıktan sonra müşterinin yüzüne bakılmıyor yardımcı olunmuyor 50bin +taksit ide 21binden 35bine çıkarıyorum buna rağmen teslimat tarihine bile çekmediniz Neyse ki yarın kurtuluyorum sisteminizden

Burcu sonuçtan hiç memnun değil

Katılımevim Araç Alım Sürecinde Yaşanan Sorunlar Ve Mağduriyet

02 Nisan 2024 16:36
Furkan sonuçtan hiç memnun değil

Ara Ödeme Sonrası Erken Teslimat Hakkım Neden Kullanılamıyor?

28 Ağustos 2025 20:35
ara-odeme-sonrasi-erken-teslimat-hakkim-neden-kullanilamiyor-1.jpg
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

02 Mayıs 2024 19:49