Karafırın Sabiha Gökçen Şubesi Personellerin Tavrı

26 Kasım 2023 23:36

Karafırın Sabiha Gökçen Havalimanı'nda gece saat 22.40 sıralarında açma, börek vb. Yiyecek alırken, kasada bulunan pos cihazının saat 23.00'de kullanılabileceği personel tarafından söylendi. Belirtilen saate kadar yiyecekleri orada tükettik. Ödeme yapmak istediğimizde ise ısrarla ödemeyi nakit yapmamız istendi, pos cihazının çalışmadığı ve ATM'den para çekerek ödememiz gerektiği belirtildi. Bu durum karşısında personelin tavırları ve müşteri hizmetleri konusunda yaşadığım olumsuz deneyim nedeniyle rahatsızlık duydum. Ayrıca, daha önce de benzer şikayetlerin Şikayetvar sitesinde yer aldığını gördüm. Firmanın bu tür durumlar için 'kusura bakmayın, personeli uyarmak' gibi standart yanıtlar vereceğini tahmin ediyorum. Ancak, personelin sadece uyarılması yerine, daha ciddi bir yeterlilik eğitimine tabi tutulması ya da gerekiyorsa işten çıkarılması gerektiğine inanıyorum. Aksi takdirde aynı konulardan sürekli şikayet alınmaya devam edilecektir. Bu yaşananlar firmanın imajına zarar vermektedir.

28 Kasım 2023 12:51 (Şikayetten 1 gün sonra)

Havalimanı Şubesinde Personelin Kaba Ve Saygısız Davranışı

02 Ağustos 2025 06:08
Canan sonuçtan hiç memnun değil

Karafırın'da Çalışanın Saygısız Davranışı Hayal Kırıklığı Yarattı

08 Mayıs 2025 02:34