Kale Fx Para Nasıl Kaybedilir?

Merhaba Ahmet bey şikayetiniz incelenmiş olup ; Şikayet başlığınızda yer alan para nasıl kaybedilir cümlesi yerine para nasıl kazanılır olarak değiştirmelisiniz. Ekte de görüldüğü gibi 2200 usd' yi tam 3 gün içerisinde 4500 dolar olarak kazandığınız görülmüştür ve anaparanızı tamamen kar çekimi yaptınız . İlerleyen süreçlerde ise kazanç durumunuzun 14.000 dolar seviyelere kadar çıktığı görülmektedir . 7/24 çekim yapılan bir kurumda dilediğiniz an bu bakiyeyi çekebilirdiniz ayrıca uzmanlarla ilgili olan tutumunuzun yanlış olduğunu belirtmek isteriz çünkü mevcut uzmanınız sizinle sadece çekimlerinizin sesli onayını alırken iletişime geçebilmiştir bir işlem yada yön belirtmesi yoktur. Sadece ons altında kendi insiyatifiniz ile açtığınız işlemlerde hesabınızın sıkışması sonucu uzmanımıza beklentisini sorduğunuz görülmektedir . Veri dönemlerinde yada zirve fiyatlamaların olduğu günlerde grafikten ziyada yapılan açıklamalar baz alınır ve bunu ön görmek imkansızdır ki 1900 fiyatlamalarındaki ons için her zaman düzeltmenin gelme ihtimali yatırımcılarımıza iletilmiştir . Piyasada uzun zamandır işlem yapan biri olarak bunu bildiğinizi düşünüyoruz . Kardan kaybınıza üzgün olduğumuzu iletir piyasa hayatınızda bol kazançlar dileriz . Saygılarımızla KALE FOREX

Teşekkürler
Daha önce 2 firma ile daha çalıştım onlarla da danışman sorunu yaşadım hiçbir sinyallerinin tutmadığını söyledim burada da ilk zaman dinlemedim danışmanları 2500$ ile başladım sonra 15 günde 12000 $ kadar yaptım sonra ne oldu ise danışmanı dinledim 2500 dolara geri düştüm tarım dışı istihdam gününde. Sonra olur dedim ertesi hafta başı tekrar sordum yön ne diye ons da bay dediler sonra ons aynı günde 40 $ çekildi normal mi diye sordum kar satışı normal dediler 40 $ geri çekilmeye.
Ertesi gün 4 $' lik sinyal gönderdiler sel diye. Burda saçma olan şey şu danışman dedikleri Kişiler tek yaptıkları kurumun iş bilmez analizlerini bizim gibi insanlara danışman diye koydukları insanlar aracılık ediyor.