02 Ocak 2024 11:33

Kadir güler diye bir kese markasi var, hesapta 40 yıllık bir markaymış, ama ambleminde d**** kesenin resmini, k**** kesenin resmini aynı anda kullanıyor. Bu iki saydığım kese markasi ün yapmış markalar. Ayıp ayıp, azıcık kendiniz olun.
Kendi ambleminizi bulun, insanları yanıltarak ticaret yapılmaz, işletmeler d****kese isteyince sizin keselerinizi veriyor, dikkatli bakmasak kimse anlayamıyor. Bana da d***diye sizin kesenizi verdiler, eve gelip dikkatli baktığımda anladım.

Yorumlar (5)

Kadir

Kadir güler marka sahibiyim bizim kim olduğumuzu Kaşif güler markasını araştırarak görebilirsiniz 40 yılı da aşmış olabiliriz bizim logo muzda zaten var olan logoydu bu arada siz bilinçli bir tüketici iseniz zaten en iyisini bilirsiniz burada insanları yanıltıp markamızı kötülemeniz hiç hoş olmamış bizim markamız kadir güler. Kadir güler markası ile tüm dünyaya yayılmış bir müşteri potansiyelimiz var. Hiçbir firma bizim yaptığımız gibi ürün garantisi ve para iadesi yerine yenisini vermesi gibi bir taahhütte bulunmaz. Fakat biz bulunuyoruz... Kalite tesadüf değildir hoşçakalın. Kadir Güler

Kadir

Merhaba kadir güler marka sahibiyim biz bugüne kadar taklit veya benzer ürünler yapmadık bilhassa taklit edildik ve ediliyoruz da biz kalitemiz ile ön planı çıkıp müşteri memnuniyeti ile beraber her gün büyüyen bir firmayız evet... 40 seneyi aşkın kese imalatı yapıyoruz. Araştırabilirsiniz amacımız direk kullanıcıya ulaşıp kadir güler markasını daha yenilikçi ve daha çok kulvarda sizlerle buluşturmak için çalışıyoruz... Marka diyorsunuz aşağıdaki logomuz bütün ürünlerimizde aynıdır dikkat edip alırsınız diye tescil ile beraber atıyorum taklit olmadığımızı anlamınız için. Kadir güler

Bekir

Hocam Bursa da sizden de kese aldım ve kullandım beyaz renkli böyle Afili zarf seklinde kutunun içinde idi evet şekil güzel ama ben kullanıcıyım babamın oğlu değil kimse ve evet İstanbul'da çok gördüm değişik şekilde ve renkte deve logolu kese çoğunu denedim ve rahatça söyleyebilirim ki konunun deve ile ilgisi yok adamlar fiyatına göre bayağı iyi ürün yapmışlar gerisi beni bağlamıyor.

Bekir

Develi logoları çoğu kese üreticisi kullanıyor. Konudan bağımsız özellikle siyah olanı üzerinde kırmızı çizgi olan krep kese ince olmasına rağmen kullandığım en iyi kese diyebilirim.

Yiğit
Yiğit

Merhaba Bekir bey, Develi Kese temsilcisi olarak yazma gereksinimi duydum."Develi logoları çoğu kese üreticisi kullanıyor"demişsiniz. Develi markası 50 yıllık adımıza tescilli bir marka. Üzerinde Koltukluoğlu yazmayan Develi her ürün maalesef bizim markamızın taklidi. Dikkat ederseniz taklit ürünlerde başına sonuna bir ek konularak "xxx Develi" kullanıcılar aldatılmaya çalışılıyor. Yaptığınız bu yanlış yorumu bu konuda bilginiz olmamasına yorumluyorum. İyi niyetlerle sizleri bilgilendirmek adına yazdım. Aklınıza takılan sorular için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Deniz Yüksel Hediyelik Eşya Basılı Mektup Özensizliği

26 Ekim 2023 12:21

23 Haziran 2024 23:49
Mcdonaldspromo. Store Yemek Sipariş Şikayetim
Feyza sonuçtan hiç memnun değil

08 Ekim 2024 10:31
Antika Kızlar