Kadim Restaurant Yemek ve Hizmetinin Kötülüğü

25 Nisan 2023 20:20

Nişanlımın doğum günü olduğu için güzel bir restorana gidelim istedim Kadim diye de hep görüp duyduğumuz için güzel olacağını düşünerek rezervasyon yaptım gittik ama bin pişman olduk. Menüdeki her şey gereksiz ve saçma meze diye getirilen şeyler tek kişiye ancak yetecek kadar ve lezzetsiz, fındık lahmacun diye masaya iki tane kurumuş bir şey koymuşlar menüde yazan sultan pilavının üzerine koymuşlar bir de pilav olduğunu bile çok sonra anladık buz gibiydi hepsi.

Etlere gelince daha kötüsünü yememiştik o verilen paraya asla değmiyor kişi başı 300 lira. Bir daha önünden bile geçmeyeceğim bir yer gerçekten şok olduk asla hak edilmiş bir para değil aldıkları. Servis çok yavaş her şey kötüydü özel bir günde tercih edilecek en son yer bile değilmiş.

25 Nisan 2023 20:30

Kadim restoranla ilgili şikayet yazmıştım ama şikayet önce iptal edildi biraz önce bir bildirim geldi yayınlanacağı yazıyordu. Hatırlatmış oldular dile getirmem gereken bir şikayet daha var. Memnun kalmadığımız için nasıl ki memnuniyet yorumu yazılıyorsa bende memnun olmadığımızın yorumunu yazdım Instagram sayfalarına ve anında yorumu silip beni engellediler. Bu mu şeffaflık bu mu işini doğru yapmak? Memnun olmayan insanların yorumunu silmek ne demek? Bu insanlar önce yorumlara bakıp karar veriyor gidip gitmemeye. Böyle işini düzgün yapmayan insanlar yüzünden yorumları silip insanları engelleyen işletmeler yüzünden biz kötü bir hizmet alıp boşuna para veriyoruz. Helal etmiyorum verdiğim parayı bütün çevreme de söyledim tavsiye etmediğimi. Böyle bir şeyi kendilerine yakıştırmaları zaten belli ediyor nasıl bir işletme olduklarını. Kul hakkı nereden bakarsanız bakın en özel günde seçip en kötü hizmeti aldım

Tuğba
Tuğba
26 Nisan 2023 09:17

İkinci bir şikayet yayınlanamadığı için bu şekilde eklemek istedim.