Kabasakalonline.com Bakiye Yükleme İşleminde Onay Sorunu

Umut'un Teşekkür Mesajı
Sorunum çözüldü yaklaşık 2 3 saa5 sonra param geri iade edildi ve tekrar alışveriş yaptığımda sorunla karşılaşmadım ilgilenen herkese Teşekkür ederim

Kabasakala bakiye yükleme işlemi yaptım fakat onay bekleniyor da kaldı ve böyle duruyor. Bu denli bir siteden beklemiyordum. Böyle bir şey açıksa gerçekten bu durum beni çok üzdü. Güvenli bir şekilde alışveriş yapabileceğimi ve hiçbir sorun olmayacağını sanıyordum.

30 Haziran 2024 00:38 (Şikayetten 3 saat sonra)

Değerli Kullanıcımız Şikayetinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz. Geri bildiriminiz ile ilgili sizlere Şikayet Yönetimi Ekibi olarak en kısa süre içerisinde dönüş yapılacaktır. Anlayışınız ve sabrınız için teşekkür ederiz. Kabasakal Ailesi olarak güzel günler dileriz, Kabasakal Online Müşteri Hizmetleri

Umut
1 Temmuz 2024 12:25

Çözüme yönelik işlemler gerçekleştirilmekte olup, kullanıcımıza geri bildirimde bulunulmuştur. Saygılarımızla, Kabasakal Online Müşteri Hizmetleri

Kabasakal Online'da Bekleyen Doğrulama Ve Bakiye Kullanım Sorunu

Kabasakal online iş yerinden alışverişim sırasında bakiye yükleme işleminden sonra satın almaya geçtim ve doğrulama iste...

Kabasakalonline.com Kredi Kartı Ve Kimlik Doğrulaması

Kabasakal'dan sürekli alışveriş yapıyorum. En son yapmak istediğimde bakiye yükledim; ancak, kredi ve kimlik kartı doğru...

Kabasakalonline.com Kabasakal Hesabıma Parayı Yatırmadı

"Merhabalar ilgilendiğiniz için teşekkürler 10. Günden sonra umudumu kesmiştim o yüzden ödeme dekontunu tam olarak atmadım şimdi atıyorum ama Şunu da belirtmek isterim siteden gayet memnundum alışverişte yapıyordum lakin bu olaydan sonra alışverişi bıraktım paramın hesabıma geri yatırıldığı takdirde siteden alışverişlerime devam edeceğimi belirtmek isterim."

2 Destek

Tümünü Gör
Kabasakalonline.com İade Sorunu

Kabasakalonline.com İade Sorunu

Kabasakalonline.com Mağduriyeti Ve İzinsiz Veri Kullanımı

Kabasakalonline.com Mağduriyeti Ve İzinsiz Veri Kullanımı

Gökhan
Kabasakalonline.com'dan Aldığım PUBG Hesabı Hem Param Hem De Hesabım Gitti!

Kabasakalonline.com'dan Aldığım PUBG Hesabı Hem Param Hem De Hesabım Gitti!

İsa
Kabasakal Kanıt Dahilinde Yardımcı Olmamaktadır