Kaan Elektronik | İstanbul Garanti Kapsamında Çözüm Bulunamayan Arızalı Ürün

Kaan Elektronik | İstanbul Garanti Kapsamında Çözüm Bulunamayan Arızalı Ürün
28 Kasım 2024 12:53

Eskişehir'de Kaan Elektronik firmasıyla anlaşmalı bir işletmeden 4 ay kadar önce kn550 intercom satın aldım. Aldığım ürün kendi kendine bozuldu ve ses cızırtılı bir şekilde gelmemeye başladı. 2 yıl garanti kapsamında olduğundan Kaan Elektronik ile iletişime geçip ürünü gönderdim. Bana dönüşleri, ürünü tamir edemiyoruz, elimizde de yok, size kn650 satalım indirimle gibisinden bir konuşma yaptılar. Kabul etmedim ve yapabilecek bir şey olmadığını dile getirdiler. Şu an asla ürünümü göndermiyorlar ve çözüm yolu buldukları da yok. Sonuç olarak, bu ürün garantili madem, bana çözüm bulmayacaksınız neden garantili? Neredeyse 2 ay olacak garantiye göndereli, hâlâ keyiflerini bekliyorum. Asla tavsiye ettiğim bir ürün değil. Ürünleri zaten aşırı kalitesiz, bir de çok para ödüyoruz alırken.

20 Ekim 2025 11:04 (Şikayetten 10 ay sonra)
Ceren
Ceren
20 Ekim 2025 11:44

Mesajdan 10 ay sonra cevap veriyorsunuz gönderdiğim ürünü eskişiehirde aldığım yere götürüp yenisiyle değiştirmemi söylediniz gittiğim işletmede aynı sizin dediğiniz gibi elimde yok diyerek üzerine 2 katı para isteyerek başka intercom verebileceğini söyledi kabul etmedim cihazım sizde kalmış oldu çözüm yolu da bulunmadı verdiğim para çöp oldu

Sürekli Arızalanan Intercom Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti

27 Ağustos 2025 11:06
Ali sonuçtan hiç memnun değil

31 Mart 2025 16:01

11 Nisan 2025 13:54