JBL Sağ Taraftan Ses Gelmiyor

09 Ocak 2024 12:11

Yaklaşık 20 gün önce satın aldığım JBL 570bt kulaklığımın sağ tarafından tamamen ses gelmiyor ara ara ses kesilmesi oluyordu ama önemsememiştim şimdi tamamen ses gelmiyor sadece sol tarafı çalışıyor aldıktan sonraki gün garantiye gönderdim hiçbir sorun bulunamadı. Değişim yapmak istiyorum.

15 Ocak 2024 15:59

JBL 570bt sağ tarafından saat sesi gibi belirli aralıklarla ses geliyor pil sesi de olabilir müzik sesi kapalıyken oluyor bu sorun eski ürünümü daha bugün değişim yaptım ama bu üründen de TikTok çekerken şiddetli bir şekilde cızırtı sesi geliyor böyle bir sorun yaşıyorum Hep bana mi denk geliyor yoksa JBL kalitesi mi çok kotu anlayamadım? Ben artık garantiye göndermekten yoruldum ve sıkıldım çok pişmanım 510 modelini almak istiyorum

09 Ocak 2024 13:38 (Şikayetten 1 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Firmamızı ve ürünlerimizi tercih etmiş olduğunuz için teşekkür ederiz. Başvurunuzla ilgili olarak ekibimiz en kısa sürede sizinle iletişime geçecektir. Size memnuniyetle destek olacağız. Saygılarımızla JBL Müşteri Hizmetleri

09 Ocak 2024 13:41

Değerli Müşterimiz, Sizi 05*******09 numaralı telefonunuzdan arıyoruz, ancak ulaşamıyoruz. Size yardımcı olabilmemiz için bizi aramanızı rica ederiz. Saygılarımızla JBL Müşteri Hizmetleri

10 Ocak 2024 11:27

10 Ocak 2024 14:26

10 Ocak 2024 23:32

Media Markt üzerinden Garantiye yolladım iade değişim talebimin onaylanmasını bekliyorum

Sıla
13 Şubat 2024 00:58

JBL Tune570bt Tık Tık Ses Geliyor.

Batuhan
13 Şubat 2024 00:51

Muhammed
01 Ağustos 2024 17:50
Rabia sonuçtan çok memnun

Rabia
27 Ekim 2023 17:17
"Şikayetimle ilgili hemen geri dönüş yaptılar ve kulaklığımı yenisiyle değiştireceklerini soyledir. Teşekkürler..."

Enes
15 Temmuz 2024 01:07