Filiz sonuçtan hiç memnun değil

16 Şubat 2024 01:49

14.02.2024 tarihinde 3,5 yaşındaki kızım havale geçirdi. Ambulans gelene kadar duş aldırdığım kızımın ateşi bir nebze düştü. Çocuk acile gittik, doktor damardan Parol takılması gerektiğini, ayrıca kan alınarak tahlil yapılacağını belirterek bizi gözlem alanı 3'e gönderdi. İki hemşire geldi. Damar yolu aradılar, küçük kızımın ellerinin ve ayaklarının üstünü delerken kanlar yerlere saçıldı. 39,5 derece ateş ile kıvranan kızım bir de üstüne bu acıları yaşadı. Öyle çok acıdı ki sesi acil koridorlarında yankılandı. Eşim şehir dışında olduğundan, yanımda bulunan kayınvalidem bu duruma dayanamayarak hemşirelere, eğer başaramıyorlarsa bırakmalarını önerdi. Bunun üzerine hemşireler hiçbir açıklama yapmadan çocuğumu sedyede bırakıp gittiler ve kızımın delinen yerlerinden hala kan akıyordu. Bu durum karşısında sakin kalmaya çalışarak yetkiliyi sordum. O sırada çocuğumu delik deşik eden hemşire başka bir hemşireye bir şeyler anlattı. Diğer hemşire dönerek yüksek sesle bize hakaret etti. Bunu duyunca dayanamayarak tartışmaya başladık. Çok saygısızca ve kabul edilemez hareketlerde bulundu. Neredeyse polisi arayacaktım. İzmir Bayraklı Şehir Hastanesi çocuk acil gözlem alanında çalışan bu saygısız personel N**** A***'dır. Sağlık sektöründe bu şekilde davranan, ilgisiz ve profesyonellikten uzak personellerin çalıştırılması kabul edilemez.

Seher sonuçtan hiç memnun değil

İzmir Bayraklı Şehir Hastanesi İzmir Şehir Hastanesi Bayraklı

04 Aralık 2023 11:29

İzmir Bayraklı Şehir Hastanesi Şikayeti

02 Kasım 2023 16:48
Hicran sonuçtan hiç memnun değil

İzmir Bayraklı Şehir Hastanesi Deneyimimiz Ve Beklentilerin Altında Hizmet

09 Mayıs 2024 14:05