27 Aralık 2024 12:11

Merhaba,

İBB Beykoz Sosyal Tesislerinden hem anneme hem de kendime omurilik, boyun, skolyoz gibi çeşitli rahatsızlıklarımız nedeniyle doktor önerisiyle yüzme dersi satın almıştık geçtiğimiz ay fakat dün tarafımıza havuzun tadilata gireceği ve süresiz şekilde kapatılacağı bilgisini aldık. (Net bilgi alamadık.) Bu tesis zaten geçtiğimiz aylarda da çok uzun bir süre tadilatta olması gerekçesiyle yüzmeye yazılamamıştık, yeni açılmış olmasına rağmen tekrar süresiz tadilata girmesini vatandaş olarak kabul edemeyiz. Burada ben ve annem dahil, çeşitli rahatsızlıkları nedeniyle yüzmeye gelen birçok genç, yaşlı insan var. Bu sürecin minimum sürede tamamlanmasını rica ediyoruz, daha önce tadilata girdiğinde aylarca kapalı kaldı ve bize kesinlikle net bilgi verilemedi. Bu şekilde olmasını kesinlikle istemiyoruz, 2025 Ocak ayında tekrar derslerimize devam edebilmek istiyoruz. Konuyla ilgili gereğinin yapılmasını önemle arz ederiz.

Sevgiler,

27 Aralık 2024 14:42 (Şikayetten 2 saat sonra)

Değerli vatandaşımız, Başvurunuz ile ilgili süreç devam etmektedir. En kısa sürede dönüş sağlayacağız.

Neslihan
Neslihan
29 Aralık 2024 14:54

Merhaba, haberlerinizi bekliyorum.

Değerli vatandaşımız, 1-64450085429 numaralı başvurunuz sonuçlanmıştır. Başvurunuzun sonucuna iletişim bilgilerinize gönderilen güvenlik kodu ile ulaşabilirsiniz. Süreçlerimizin iyileştirilmesine katkıda bulunduğunuz için teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz.

Onur sonuçtan memnun değil

Belediye Spor Salonunda Ani Zamlar Ve Yetersiz Hizmet Mağduriyet Yaratıyor

17 Ağustos 2025 20:29

20 Haziran 2024 16:35

06 Haziran 2024 00:50
Ali sonuçtan hiç memnun değil

Beykoz Yüzme Kompleksi Kapatılmış

04 Aralık 2023 22:32