Barış sonuçtan çok memnun

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sabah 10.00 Akşam 18.00 Arası Trafiğe Kapalı Olan Yer...

02 Eylül 2024 17:59
Barış'ın Teşekkür Mesajı
“Teşekkür ediyorum herhangi bir isteğimi şikayetiniz olursa tekrar yardımcı olunacağına inanıyorum”
02 Eylül 2024 17:35

Mercan Mahallesi çakmakçılar yokuşu araç trafği sabah 10.00 akşam 18.00 arası kapalı yalnız büyük Valide han içine park eden araçlar duba açılış saati dolmadan araçlarını yola çıkararak işyerlerinizin önünü kapatmaktadırlar bu durumdan şikayetçiyim

04 Eylül 2024 12:53 (Şikayetten 1 gün sonra)

Değerli vatandaşımız, Başvurunuz 1-62440565179 numarası ile kayıt altına alınmıştır. İletişim bilgilerinize gönderilen güvenlik kodu ile başvurunuzu takip edebilirsiniz.

14 Eylül 2024 13:31

Henüz çözüme kavuşması bugün cumartesi saat 13.30 şikayete konu olan yerde şu an için iki adet araç mevcut

Değerli vatandaşımız, Başvurunuzla ilgili tarafınıza telefonla süreç hakkında bilgilendirme yapılmıştır. Süreçlerimizin iyileştirilmesine katkıda bulunduğunuz için teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz.

18 Eylül 2024 15:37

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kategorileri