Yüksel sonucu yetersiz buldu

07 Aralık 2023 09:21

Merhaba, fabrikamızda kullanılmak üzere İnci Konteyner Gebze'den 6 adet konteyner satın aldık. Satın alırken özelliklerini belirttik. Ürünler geldiğinde, firma tarafından gönderilen ürünleri incelediğimizde birçok problemle karşılaştık. Zeminler eğri, alt taşıyıcılar birden fazla ek içeriyor, kullanılan profil ikinci kalite ve kaynak gerektirmeyen bir yapıda. Ayrıca hiçbir ampul bulunmuyor ve lambaların kapağı eksik. İçeriden plastik köşebentler yerleştirilmiş fakat bunlar 10 cm kısa olduğu için üzerine teneke ile ek yapılmış. Kapılar düzgün takılamamış ve kapıların yerine 20'ye yakın uygun olmayan civatalar kullanılmış. Otuz yıllık makine imalatçısıyım ve hayatımda bu kadar kötü bir imalatla karşılaşmadım. Yaşadığımız sorunları çözmek için her bir ürün için ayrı ayrı rapor tutarak Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuracağım.

07 Aralık 2023 15:49 (Şikayetten 6 saat sonra)
Yüksel
Yüksel
07 Aralık 2023 21:17

Hala aynı değişen bir şey yok hala aynı şey bakınız biz imalatçı biz firmayız kullandığınız 6 metre üründe 3-4 ek kullandığınız plastik köşebenlerin hem altında hem üstünde sac teneke parçası naçizane yarın görmek için servis göndermeyin kendiniz gelin lütfen servis diye gönderdiğiniz arkadaş ben beyazlara bakmıyorum onu afganlar yapıyor diğerleride bilmem hangi şehirden geliyor biz topluyoruz diyor evet geri göndermedim sebep sizi afişe etmekti karalama kampanyasına gelirsek tanımadığım ilk kez çalıştığım bir firma için ne karalaması yapacağım ben Tüketici Hakem Heyeti'ne gideceğim ayrıca EPS ve poliüretan için fark ödedik bu bir bağış değildi ayrıca mutlaka hukuk ile çözelim servis gönderelim diye bugün birkaç kez aradınız yarın servislerinizi fabrikaya aldırmayacağım

Burak sonuçtan hiç memnun değil

09 Haziran 2025 22:35

07 Ocak 2025 21:50

28 Nisan 2024 18:33
İnci Konteyner İ*** Konteyner Bozuk Ürünler Gönderiyor
İsmail sonuçtan hiç memnun değil

İnci Konteyner Sattığı Ürünle İlgili Eksikliklerini Gidermiyor.

20 Şubat 2024 22:58
İnci Konteyner Sattığı Ürünle İlgili Eksikliklerini Gidermiyor.