İfyıl Pellet Gt 25 Şikayeti

28 Ekim 2024 11:481.752
M. Boran'ın Teşekkür Mesajı
Sorunum henüz çözülmedi ama gerek Samsun gerekse bölgem olan Trabzon yetkili servisi çok ilgili olmaları beni memnun etti teşekkür ederim

Gt 25 modeli kazan kullanıyorum benim sorunum sisteme oda termostatı vasıtasıyla uzaktan yakma söndürme ve sıcaklık ayarlarını yapabiliyorum ancak yanıp sonelerde potada cüruf oluşuyor ve potaya gelen pelletler yanamadığı için pota doluyor ve kazan sönüyor.

Cürufun oluşma nedeni nedir ayarı nasıl yapılır bu konuda yardımlarınız olursa memnun olurum.

Diğer bir arkadaşın kapak açık uyarısını ben regülatörle çözdüm voltajla ilgili bir sorunmuş.

30 Ekim 2024 10:01 (Şikayetten 1 gün sonra)

Bizim için çok değerli olan düşüncelerinizi ilettiğiniz için teşekkür ederiz. Çözüm talebiniz, ilgili birime aktarılmıştır. Fabrika Satış Sonrası Hizmetler birimimiz sizinle en kısa sürede irtibata geçecektir. Yardımcı olmaktan mutluluk duyarız. Markamıza karşı göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür ederiz. Saygılarımızla. İFYIL TERMO İKLİMLENDİRME SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.

M. Boran
31 Ekim 2024 16:28

28 Aralık 2024 14:18

Merhaba, benim gt 40 ifyil sobam var, oda termostatı takmak istiyorum, acaba siz bana bir öneride bulunursunuz, mars 20 taktım çalışmadı, siz nasıl ve kime taktirdiniz. Taktiktan sonra bir ayar yapiliyoymu.

İfyıl Gt 25 Arıza

28 Ocak 2024 14:436.897

Öncelikle merhabalar, kolay gelsin demek istiyorum. IFYIL GT 25 modeli pelet kazan aldım. Ancak, aldığımız gün kurulumun...

İfyıl Gt 25 Arıza
2 Destek1 Yorum

Daiwa Soba Pişmanlık

18 Aralık 2024 21:403.417

Daiwa pelet kalorifer sobası sürekli yakıt akıtıyor hazne dolup taşıyor küllüğe kadar neden yapıyor bunun bir çözümü yok...

1 Destek1 Yorum

Daiwa Sobamın Yanma Sorunu Ve Acil Yardım Talebi

18 Şubat 2025 21:552.507

Sobam Daiwa marka 24 kv pelet dökmüyor, yanmıyor. Neden acaba? Acil yardım gerekiyor. Temiz hava bacasından az hava geli...

İfyıl Ekran -50 Düştü Çalışmıyor!

İfyıl Ekran -50Düştü Çalışmıyor!

Selim
İfyıl Soba Ses Problemi