Fedayi sonuçtan hiç memnun değil

İdeal Fx 4 Yıl Çöp Oldu

İdeal Fx 4 Yıl Çöp Oldu
20 Haziran 2024 17:07

İdeal FX'te dört yılı aşkın bir zamandır yatırımcı olarak işlem yaptım. Bu zamana kadar kendi yatırdığım paranın üzerinde kar edememiştim. En son hesabım patladıktan sonra tekrar fonlama yaptım. Daha önceden yatırım uzmanım Ata Bey, düşük lot işlem açtığım için beni eleştiriyordu, 'Senden para kazanamıyoruz' diye. Son yaptığım fonlamadan sonra açtığım lotları riski göze alarak yükselttim fakat kazandığım miktarlar beni tatmin ediyordu. Bu sefer de uygunsuz işlem açtığım gerekçesiyle bu zamana kadar kazandığım en yüksek 2630 $ kazancımı, daha önceden hiçbir uyarı yapmadan sildiler. Onların dediği tarife uygun işlem açtığımda kafalarına göre makas aralıklarını açtılar, teminat risk oranlarını iki katına çıkarttılar. En sonunda 'Biz sizinle çalışmayacağız' deyip hesabımı işleme kapattılar. Talep edilirse videolu şikayet üzerinden her şeyi tek tek anlatabilirim. Hakkımı helal etmiyorum.

01 Temmuz 2024 11:40 (Şikayetten 10 gün sonra)
11 Temmuz 2024 17:44

Verdiğiniz cevap gerçek değil 1.) sildiğiniz 2630 dolardan önce yapmış olduğum 1 lot luk 577 dolar kazancım da aynı sürede işlemi kapattım yatırım uzmanınız bu işlemi gördüğünü fiyat sağlayıcı ve yönetimden uyarı geldiğini ama bana söylemediğini belirtti ilk yaptığım işlemde bunu belirtseydi zaten gereken sürede işlemi kapatırdım haksız yere 2630 doları silme bahaneniz olmazdı ki ata bey tarafından bu para silindikten sonra yine işlem yapmaya devam ettim ve ona sordum ve diğer uzmanlarınıza da onaylattım en az 3 dakika işlemde kalırsan sıkıntı yaşamazsın bizde veri anında böyle işlemler yapıyoruz diye kendileri belirtti. Bu defa ben kurallara uygun işlem yapmaya devam ettiğimde ata bey kendi verdiği bilgi yalanmış gibi benim hala hata yaptığımı belirtti fakat sildiğiniz 2630 dolardan sonraki işlemleri sizin birkaç farklı uzmanlarınızdan aldığım bilgi doğrultusunda yaptım ve sıkıntı görünmüyordu yani sizin belirttiğiniz gibi scalp işlem sayım artmadı zaten beni kazanmayayım diye hesabımı işleme kapatan ata bey yönetim kurulunda olduğunu böyle bir yetkisinin kendinde olduğunu mesajlarda belirtti gerekli ekran görüntüleri elimde mevcut. 2.) yine scalp işlem sayım bu durumda artmadığı açıkça ortada sistem kendini korumaya geçmedi öyle bir şey de teknik olarak mümkün değil yalan söylemeyin ben ata bey e yüksek lot işleme girip fazla kazanmayayım diye spread oranlarını 2 katına çıkarmışsın diye mesaj attıktan sonra o an açıkta işlemim olmamasına rağmen hemen eski haline getirdi en sonunda baktı yine olmuyor hesabımı işleme kapattı sonuçta zararda değilsin seninle çalışmak istemiyorum dedi. 3.) buraya şikayet yazdıktan sonra farklı yatırım uzmanınız beni aradı şikayeti kaldırmam için rica da bulundu ve bana kapınızın her zaman açık olduğunu istediğim zaman şirketinizde yatırım yapabileceğimi söyledi ata bey in çok yanlış yaklaştığını bizzat kendisi belirtti netice de ben şikayetimi kaldırmadığımdan dolayı siz bu saçma sapan cevabı vermişsiniz buradan fazlasıyla tutarsız ve asla güvenilmeyecek bir şirket olduğunuz açıkça ortaya çıkıyor 4.) silmiş olduğunuz 2630 dolarımı haksız yere sildiğinizi ve bu şekilde muamele yaptığınız için tekrar ediyorum hakkımı helal etmiyorum ve bu durumu sizin şirketinizde bulunan farklı çalışanlarınız dahil, sizinle aynı fiyat sağlayıcıyı kullanan 5 farklı şirketten teyit ettim böyle bir hakkınız olmamasına rağmen 2630 dolarımı fiyat sağlayıcıdan alarak kötü niyetli bir şirket olduğunuz için vermediğinizi de öğrenmiş oldum

11 Temmuz 2024 18:07

Ayrıca paylaştığınız hesap dökümlerinde çekim olarak gözüken miktarın içinde 2630 dolarda var yani belirttiğiniz gibi kar da değilim orada da yalanlarınızla insanların algısıyla oynamayın.

Burhan

Silindi derken parayı vermediler mi

Fedayi

Onların yazmış oldukları yalanların altına hepsini tek tek doğrularını yazdım

Fedayi

Evet sildiler ve parayı vermediler

Abdurrahim sonuçtan hiç memnun değil

Abdurrahim
01 Kasım 2023 18:16

04 Ocak 2024 21:12
Hasan sonuçtan hiç memnun değil

Icon Investment Forex Şirketinde Para Çekme Talebim Keyfi Bahanelerle Reddedildi

23 Nisan 13:52