Honda Civic 2018 Model Araç Fabrikasyon Hatanın Bedeli

Honda Civic 2018 Model Araç Fabrikasyon Hatanın Bedeli
Melda
10 Mayıs 2024 14:42

03.01.2019 tarihinde sıfır olarak satın aldığım Honda Civic marka aracımda birkaç yıl sonra arka cam yanları çıtalarında boya atması sorunu yaşadım. Aracımı Çorum'da bulunan Honda Meroto servisine götürdüğümde, fabrikasyon bir hata olduğunu ve garanti kapsamında düzeltilebileceğini, arka camın sökülerek boyanıp tekrar takılması gerektiğini söylediler. Bu işlem yapıldıktan birkaç ay sonra arabamın bagaj kısmından su almaya başladı. Tekrar servise götürdüğümde, camın doğru düzgün yapıştırılmadığını veya drenaj hortumu denilen aparatın çıkmış olabileceğini belirterek, camın yeniden sökülüp yapıştırılacağını ve aracın geri verileceğini söylediler. Aynı işlem tekrarlandı. Geçen haftalarda yağan yoğun yağmur nedeniyle aracın kapısını açtığımda, sol yolcu koltuğunun ayak basılan kısmında yaklaşık 3-4 litre su olduğunu fark ettim. Cam yapışmadığı gibi, bu sefer bagajdan alınan su yolcu koltuğunun altına da dolmuştu. Perşembe günü kendi çabalarımla halı yıkama makinesiyle suyu boşalttım ve servisi aradığımda, yoğun olduklarını ve aracımı en erken pazartesi günü kabul edeceklerini söylediler. Aracı götürdüğümde bizimle ilgilenen S**** Hanım'ın çok kaba ve umursamaz tavırlar sergilediğini, aracımın üçüncü kez arka camının söküleceğini söyledi. Aynı şikayetle üçüncü kez başvurduğumda 'Bu hep böyle mi olacak?' diye sorduğumda 'Olmazsa yine yaparız, zaten garanti kapsamında yapılıyor. İnsanlar da hasta oluyor.' şeklinde karşılık aldım. Şikayet edeceğimi söylediğimde 'İstersen hukuki süreç başlat, bize bir şey olmaz.' dediler. Aracın yolcu kısmındaki yerleri sökemeyeceklerini, o kadar uğraşamayacaklarını ifade ettiler. Ana müdürlüğü aradığımda 'Size mutlaka dönüş yaparız.' denildi ama aracım beş gündür serviste ve hiçbir şekilde dönüş sağlanmadı. Maddi ve manevi olarak mağdur edilmekteyim.

profile profile

Ahmet
07 Aralık 2023 20:57

Honda Plaza'da Yaşanan Servis Sorunları

Büşra
06 Haziran 2024 13:16
Alican sonuçtan hiç memnun değil

Alican
28 Aralık 2023 15:02
Honda Boya Kalitesizliği Ve Servislerinin Umursamaz Tavırları
Serkan sonuçtan hiç memnun değil

Serkan
02 Ağustos 2024 13:37