Holiganbet Kazandırmıyor Ve Ödemiyor

25 Ocak 2024 07:302.480
Melisa'nın Teşekkür Mesajı
Aranma dönüşü yapıldı herkese teşekkür ediyorum.

Adam seçiyorlar. Tanıdığım kişi ile birlikte aynı bahisleri oynamama rağmen, yatırdığı paranın üç katını kazanırken bana sıfır Türk lirası bakiye olana kadar alıp duruyor. EGT'de deniyorum ama yok, o da ödemiyor. Bazı telefonlarda siteyi bozukluğa uğratıp ardı ardına kazanan varken, neden düzgün oynayana ödenmiyor?

7 Şubat 2024 05:55

25 Ocak 2024 13:43

Sorunum çözüldü birebir ilgilendiler hepsinden teşekkür ederim

25 Ocak 2024 13:44

Sorunum çözüldü kerem bey ile sorunum halloldu kendisine teşekkür ederim.

7 Şubat 2024 06:20

Holiganbet sitesinde 0602.2024 saat 18:21 de (Big Bonanza) slot oynuyorum o sıra kasa 6.4000 falan. Oyun sürekli beni attı girdim devam ettim 2 dakika sonra tekrar attı giriş yaptım tam oyuna gireceğim. Bir anda kasadaki para 122 TL oyun geçmişine baktım sweat Bonanza da 6k Para 9k ya çıkmış 9k dan 12k ya 12k dan hepsini basmış geriye kalan 120 TL ve bunlar 30 35 Sn. De falan gerçekleşiyor. Şifremi kimse bilmiyor şüpheli bir giriş olmadığını söylediler başka sorunuma çare buldular. Holiganbet oynamayın oynattırmayın

8 Şubat 2024 12:18 (Şikayetten 14 gün sonra)

Sayın Uyemiz, Müşteri Hizmetleri birimimiz, sizlerle iletişime geçmiş olup tarafınıza detaylı bilgi verilmiştir. Saygılarımızla, Holigan Müşteri Hizmetleri

17 Şubat 2024 15:45

Aranma dönüşü yapıldı herkese teşekkür ediyorum.

26 Ocak 2024 22:45

Çok merak ettim sorununuz nasip çözüldü. Ne yaptılar. Hileleri ı mi söylediler 😂

Holiganbet Şans Oyunlarında Hayal Kırıklığı

28 Şubat 2025 05:06932

"Beni arayıp hediye çip gönderdiler teşekkürler."

Holiganbet Sürekli Kaybettiren Oyun Sitesi

14 Ekim 2024 15:271.465

Maalesef ne kadar oynarsam oynayayım, ne kadar yatırırsam yatırayım, hepsini kendi alan bir site. 40-50 bin yatırdım, ar...

Tümünü Gör
Holiganbet Hüsranı!