İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

Herseybiyerde.com Ürünün Teslim Edilmemesi

18 Eylül 2023 16:30

08/08/2023 tarihinde her şey bir yerde isimli alışveriş ve perakende satış yapan bir sitenin Instagram'dan yapmış olduğu çekilişten avize ( üçlü, krom kaplama ve metalik gri renkli ) kazandık. Aynı gün isim, soy isim ve adres gönderdik. Bugüne kadar avize kargoya verilmedi.

Kendisini yetkili olarak tanıtan i**** ile yapılan görüşmelerde bizi sürekli oyalayıp bir neticeye ulaşılamamıştır. İş bu nedenle ilgili siteden şikayetçiyim. Gereğinin yapılmasının rica ederim

İbrahim
İbrahim

Instagram'dan yapmış olduğumuz çekilişte fake hesap ile çekilişe katılıp çekiliş şartlarında bulunan '' siteye üye olma şartını yerine getirmemekle '' beraber getirmediğiniz halde size inisiyatif tanıyıp '' hak etmediğiniz halde size ücret almadan gönderdiğimiz ürünün 30 TL karşı ödemeli kargo ücretini ödemeyip iade ettiniz bizim sizin reklamınıza ihtiyacımız yoktur kötü yorumlarınıza ihtiyacımız yoktur. '' 2005 yılından '' beri bu sektörde faaliyet göstermekteyiz dediğimiz tarihten bugüne kadar bizi şikayet eden destek veren herkese teşekkürler. İbrahim Bey söyleseydiniz kargo ücretinize biz verirdik.

31 Ağustos 2023 22:01
Lux.moda.butik (Instagram) Lux. Moda. Butik Verdiğim Siparişi Yanlış Gönderdi Para İadesi Yapmadı

11 Temmuz 2023 19:32

19 Mart 2024 15:09