Mustafa sonuçtan çok memnun

18 Aralık 2023 20:41
Mustafa'nın Teşekkür Mesajı
“Sabırla ilgilenip, fikirlerime değer verdiğiniz için Teşekkürler”

Yanıltıcı ve mağdur edici hepsilisans.com sitesi. Kesinlikle satın aldığınız ürüne ulaşma imkanınız yok. İlgilenen yok. Anladığım kadarıyla yasal bir durum da söz konusu değil. Envato Elements satın alıyorsunuz ama Hepsistock.com adında bir siteye yönlendiriliyorsunuz.

Orada da satın alma işlemi yapmanızı istiyorlar. Ancak Envato'ya ulaşma şansınız yok. Yani Envato adını kullanıp, hiçbir ürünün lisansını vermiyorlar.

27 Aralık 2023 16:33 (Şikayetten 8 gün sonra)

Merhaba. Hepsistock.com'dan indirilen içeriklerin klasörlerinde lisansları bulunmaktadır. Yanıltıcı bilgi veya bilmediğiniz bir durumu burada paylaşmanız etik değildir. İyi günler dilerim.

27 Aralık 2023 16:53

Özür dilemek yerine hala kendiniz haklı çıkarmak derdindesiniz. Benim size söylediğim hepsilisans.com sitesindeki Envato Elements 12 Aylık Premium diye yazıp sonra bunu hepsi stock üzerinden yeniden alım yaptırmak isteyişiniz. Bunu ürün açıklama kısmına yazsanız, biz onu bilerek alsak olmaz mı. Benim demek istediğim bu siz. Özür dileyeip ürün açıklamınızı değiştirmeyip hala kendi kurgunuzu konuşuyorsunuz. Sizden satın aldığım yine sizin sitenizin açıkmasının ss ni alıp buraya koyuyorum. Belki ne demek istediğimi siz anlarsınız ama çarpıtmaya devam edersiniz!. Ama niyetin alışveriş yapanların buna dikkat etmelerini sağlamış oluıruz. Yazdıklarınızdan anlaşıldığı gibi sizin maniple etmeye devam edeceksiniz. Gerçekten yazık... Alışveriş yapacak arkadaşlar resimler altta siz söyleyin şikayet ettiğim konuyla alakalı bir açıklamaları var mı.

27 Aralık 2023 16:54

...

27 Aralık 2023 16:58

Hepsistock.com'da bizim efendim ürün detay açılamasında tüm bilgiler yer almakadır. İlgili ürünün panel üzerinden indirme olduğu apaçık ortadadır. Ekte belirtmiş olduğumuz resimde ürünün nasıl verildiği yer almaktadır. Sipariş vermeden önce lütfen ürün açıklamalarını okuyunuz.

27 Aralık 2023 17:56

Bence siz dikkatli okuyun. Hala aynı şeye devam ediyorsunuz. Demagoji yapıyorsunuz. Bana gösterin. hepsistock.com dan link ile indireceğimiz nerede yazıyor. Bunu bana gösterin. Ürün açıklamasının neresinde geçiyor. Satın aldıktan sonra bana WhatsApp üzerinden hepsistock.com da bahsediyorsunuz. Ürünü alana kadar yaptığınız sadece çarpıtma. Ve bunu herkesin görüyor olması bence yeter. Başka kişiler en azından nasıl alışveriş olduğunu görmüş oluyor. Ona göre alır ya da almaz. Yine belirtiyorum. Bunu açıkça açıklamaya yazsanız. Yine alınır. Sadece panel yazmışsınız. Bu jargona aşina olmayan birisi için farklı bir şeyi ifade ediyor. Bir diğer durum ise alındıktan sonra hepsistock.com üzerinden de alım yapacağımız durumu açıkça neden yazmıyorsunuz. İşte buna çarpıtma deniyor.

27 Aralık 2023 18:27
Hepsilisans.com 'Dan Mağdur Ediyor Ve Hak İhlali Var

Tekrardan merhaba. Siz lafları bence çarpıtıyorsunuz harici bir alım söz konusu değil sadece üyelik açıp bize e-posta iletmeniz yeterli olacaktır. Panel üzerinden indirme işlemi ekte gösterdiğim yerden yapılmaktadır.

27 Aralık 2023 18:53

Hala aynı yerdesiniz. Ürün açıklamasında "Hepsistock. Com" Sitesinden İndirme yapacağımıza dair bilgi yazmıyor buna çarpıtma deniyor. Hala evet bunu yazmadık. Yazmayı gerek duymadık demek bu kadar zor ya da farklı bir ajandanız mı var? Bu konuşmalardan bunu çıkarıyorum.

27 Aralık 2023 19:05

Sizden çözüm bulamayınca başka bir lisans sitesinden satın alma işlemi yaptım. Site Yetkilileri açıkça "Aracı site üzerinden indirilir" İfadesini yazmış açıkça işleyişin nasıl olduğunu ifade etmişler. Sizin sonradan söylediklerinizi en baştan söyleyerek. Aracı siteyi ifade etmiş oldukları için onlardan satın aldım. Reklam olmasın diye burda paylaşmayacağım. Ve oradan hala kullanmaya devam ediyorum. Ayrıca yönlendirdikleri siteden tekrar satış işlemi yapmıyorlar. İlk satın aldığınızda aracı siteye girip indirmeye başlıyorsunuz. Ama sizde satın aldıktan sonra aracı siteden de almamızı talep ediyorsunuz.

27 Aralık 2023 19:14

Ayrıca ben sizden iade de istemiyorum. Sadece diyorum ki muğlak ya da belirsizlik ifade eden durumu ortadan kaldırmanızı istiyorum. Bir müşteri olarak. Bu basit isteğim kurumsal iletişm noktasında size fayda vereceğini düşünmem hataymış. Anladığım kadarıyla siz çözüm odaklı değil savunma odaklı hareket ediyorsunuz. Bundan sonra yazacaklarınızın benim için hiçbir kıymeti harbiyesi bulunmamaktadır. Belki sizi tercih edecek müşteriler açısından retorik bir bakış sunabilir. Bu yazışmaları bu nazardan değerlendirirsiniz. Size tavsiye/öneri kurumsal iletişim noktasında destek almanız. Bu sizin sorumluluk alanınız müşteriler olarak bizim değil. Sağlıcakla ve benden fersah fersah uzakta kalınız. 🙂

27 Aralık 2023 19:47

Aynı yerde değiliz sanırım sizde bizi anlamıyorsunuz. Panel üzerinden indirme yapılır ibaresi bu yazdığınız tüm koşullarını zaten yerine getirmektedir. Sanırım siz ürünü yeni kullanmaya başladığınız için tabir biraz farklı geliyor olabilir. İyi akşamlar dilerim.

30 Aralık 2023 00:00

Sabırla ilgilenip, fikirlerime değer verdiğiniz için Teşekkürler

06 Ocak 2024 15:29

Merhaba biz teşekkür ederiz iyi günler.

19 Mart 22:02
Kadir sonuçtan hiç memnun değil

04 Kasım 2023 13:05

Geç Teslimat Ve Yetersiz Destek Nedeniyle Mağduriyet