Süleyman sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

Hedefbet Giriş Sorunu Yaşıyorum

30 Nisan 2024 00:04
Süleyman'ın Teşekkür Mesajı
“Şikayetim Çözüldü Teşekkürler.”

Siteden üyelik açtım bir haftadır giriş yapıyorum küçük yatırımlarla oynadım oyunları hep. Çekimde yaptım sorun yok ama 2 gündür giriş yapmadım. Şifremi kabul etmiyor şimdi de yanlış mi giriyorum bilmiyorum. Konuyla alakalı siteye ulaşım sağladım. Ama hesabımın aktif edilmesi için hesabın benim olduğunu kanıtlamam adına benden kimlik talep ettiler.
Bu kadar da olmaz yani. Pinpirikli biriyim zaten, yani başka yolu yok mu? Yardımcı olsanız paylaşmak istemiyorum çünkü bu bilgileri.

30 Nisan 2024 18:47

Şikayetim Çözüldü Teşekkürler.

Temir sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

18 Şubat 2024 20:41
"Siteye girişim sağlandı çok çok teşekkür ederim yardımcı oldular ve fazlasıyla da ilgililer çok memnun kaldım"
Sena sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

Hedefbet Giriş Sorunu Yaşamaktayım

24 Mart 2024 19:36
"Benimle iletişime geçen temsilciniz çok iyiydi güncel adresi iletti sorunsuz giriş sağladım teşekkürler."

09 Mayıs 2024 17:29
İsmail sonuçtan hiç memnun değil

İsmail
19 Temmuz 2024 22:59
Pinupbet Oyunlara Katılamıyorum Çekim Talebi Alamıyorum
Pinupbet Oyunlara Katılamıyorum Çekim Talebi Alamıyorum
Canan sonuçtan hiç memnun değil

01 Mayıs 2024 14:25