İstanbul Haseki Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Haseki Eğitim Ve Araştırma Ek Poliklinik

07 Ocak 2024 15:54

Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi ek binasındaki polikliniğe (Yavuz Selim durağı, Fatih) 4 Ocak Perşembe günü gittim. Bölüm tabelası ve hasta kayıt yerinde asılı büyük bilgilendirme tabelasında kadın doğum bölümü için randevu almak istedim. Ancak hasta kayıt bölümündeki görevli bayan, bu bölümün uzun zaman önce kaldırıldığını belirtti. Bilgilendirme tabelasında neden hala mevcut olduğunu sorduğumda, görevli bayan mimikleriyle ve başından savar bir tavırla 'O bölüm yok' dedi. Mevcut genel doktorlar hakkında bilgi almak istediğimde, 'Hangi bölümler var, hepsini bir bir sayayım mı şimdi?' diyerek yine laubali bir cevap verdi. Belirtmek isterim ki sorularımı gülümseyerek ve alçakgönüllülükle sordum, ancak görevli bundan cesaret bulmuş gibi davrandı. Sanırım eğer gerçekten hasta ve çaresiz bir şekilde gitmiş olsaydım, asla bu şekilde bir kayıt görevlisini hoşgörüyle karşılayamazdım. Hastanedeki karşılama ve kayıt görevlilerinin bu şekilde sabır zorlayıcı üslup kullanmaması gerektiğini ilgililere bildirmek isterim.

Hastane Kayıt Personelinin Saygısız Davranışı

14 Kasım 2024 04:41

Randevu Karmaşası Ve Yetersiz Bilgilendirme

09 Nisan 2025 14:00
Şevin sonuçtan hiç memnun değil

11 Ocak 2024 10:56