Murat Lojistik Lojistik Şirketinin Saha Personelinin İlgisizliği

Murat Lojistik Lojistik Şirketinin Saha Personelinin İlgisizliği
04 Eylül 2023 10:34

Merhaba ben yatırım amaçlı sanal market bölümünüze araç almak istiyorum ancak saha personelinizden Avrupa bölge müdürü Ö**** S******, araç alımı olmasına rağmen paylaşım yapmasına rağmen bize hiçbir şekilde yardımcı olunmuyor. Sizin gibi kaliteli bir firmanın adı lekelenmekten başka maalesef hiçbir şey değil Ö**** bey sahada kim onun işini görüyorsa ona yardımcı oluyor. Bunu Avrupa yakasındaki hemen hemen tüm araç sahipleri bilir ve farkındadır bir tane müfettiş bile mağazalara gönderseniz bu durumu fark edeceksiniz. Benim eşim dostum akrabam sanal market olsun kamyon olsun vs M**** lojistikle çalışıyor ama bu durum bizi hayal kırıklığına uğrattı ve üslupsuz bir şekilde ‘alımımı mı sorguluyorsun yani ister alırım ister almam gibisinden üslubu bu mu sizin konuşmanız bu mu sizin ilgi alakanız bu mu sizin iş ortaklığınız bu sürecin peşini hiçbir zaman bırakmayacağım sizlerden ricam gereğinin yapılmasını arz ediyorum. Sizin gibi değerli kaliteli bir markaya bu şekilde üslupsuz müdür yakıştıramadım.

26 Mayıs 2023 15:41

21 Haziran 2023 13:06
Elif sonuçtan hiç memnun değil

18 Ocak 2024 13:59
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

13 Ağustos 2023 12:23
Avrupa Kargo Lojistik'ten Beklenen Hizmeti Alamadım!

12 Ekim 2024 12:48