07 Mayıs 2023 23:02

6.05.2023 de kendilerinden hizmet aldım, Mart ayında rezervasyon yaptırmadan önce en az 3 defa iletişim kurup her seferinde nişanım İçin gece makyajı yaptırmak istediğimi ve gece makyajı İçin fiyat alıp rezervasyon yaptırdım. Cumartesi günü sabah gittiğimde Sahibi d--- hanım bana ne için makyaj olacak dediğinde nişan İçin dedim ve beni bu doğrultuda yönlendirdi. Öncesinde nişan içinde fiyat farklı demedi. Herhangi bir öncelik, özellik olmadan normal bir şekilde makyajım ve saçıma maşa yapılıp toplamda 2 tokayla tutturulup son dakika kuaförün ısrarıyla yanımda belki takarım diye getirdiğim tacı taktı. Bir bunun için herhangi bir uğraş vermedi tutturmadı ya da şekil vermedi.

Çıkışta ücret ödemeye gittiğimde 650 TL olarak aldığım fiyat kaşıma 2300 TL olarak çıktı. Kendileri bunu nişanın benim olduğu İçin fiyatın bu olduğu savunması yapıldı. Fakat karşılarında aptal biri olmadığını alacakları tebligatla fark edecekler ben nakit ödeme yaptım ve bana bir fatura veya fişte vermediler.

Kamera kayıtlarına kadar inceletip yasal işlem başlatacağım. Bütün yazışmalarım mevcut verdikleri fiyat konuşmalar vs. Ve bana fatura kesmedikleri için haksız kazançtan elimden geleni yapacağımı bilmenizi isterim. Siz benim nişan sabahımı ve sonrasını mahvettiniz bende sizin gibi haramilerle uğraşacağıma emin olabilirsiniz. Her yerde bu yorumlarımı göreceğinize emin olabilirsiniz.