Güzel Hosting Güzelhosting Hizmetimi İptal Etmiyor, Hesabımı Silmiyor.

Güzelhosting firmasından hosting almıştım. Müşteri temsilcilerinin ilgisizliği ve bir takım nedenlerden dolayı hizmetimi iptal etmelerini istedim dünden beri hizmetimi iptal etmiyorlar. Ayrıca herhangi bir kişisel verimin kalmayacağı şekilde hesabımı silmelerini söylüyorum hesabımı da silmiyorlar1

22 Temmuz 2024 06:19 (Şikayetten 3 saat sonra)

Merhaba Değerli Müşterimiz, Hizmetiniz ödeme gecikmesi sebebiyle askıya alınmış. Sonrasında ödeme yaptığınızda ise askıda olan süre için ödeme yaptığınızı, bunun olmaması gerektiğini belirtmişsiniz. Ancak bu süreçte bizim tarafımızdaki maliyetler aynı olmaktadır, dolayısıyla hizmetinizi bizimle iletişime geçip sildirmediğiniz sürece askıdaki süre için de hizmet fatura edilir. Sektör standardı olan normal bir uygulamadır. Bunun üzerine ise hizmetlerinizi iptal ettirmek istediğinizi ve müşteri hesabınızı sildirmek istediğinizi belirtmişsiniz. Hizmetiniz zaten talebiniz üzerine silinmiş durumdadır (süresi de geçmiş durumdadır), müşteri hesabınızdaki bilgilerin silinmesi ise 5651 sayılı kanun gereğince 2 yıl boyunca mümkün değildir, 2 yıl sonrasında bilgileriniz anonimleştirilebilir. Bilgilerinize sunarız.

Web Hosting Hizmeti Sorunu Ve Destek Engeli

"Firma ile akşam telefonda konuştuk. Telefondaki beyefendi durumu anlayıp gayet profesyonelce durumu yönetti. Sorunum akşam itibariyle çözüldü. Bugün de bir başka yetkili beni aradı durumu izah etti. Yaşanılan sorundaki hatalarını da konuştuk. Sonuç olarak benim sistemime erişimim düzeldi. Teşekkür ederim."

Web Hosting Hizmeti Sorunu Ve Destek Engeli

Güzel Hosting Değil Kabus Hosting

"Gerçekten ilgili ve alakalı bir firmadır, Muhammed bey beni arayarak yaşadığım sorunları çözüme kavuşmasını sağladı. Teşekkürler güzel hosting!"