Gülşah Evecen İade Kabul Etmiyor.

13 Ağustos 2024 19:30

Trendyol üzerinden iki tane elbise almıştım. Üzerime olmadığı için ikisini de iade etmek istedim. Farklı markalar olduğu için farklı paketlerde iadeyi sağladım fakat iadeler karışmış. Trendyol satıcısından aldığım elbise Gülşah Evecen'e, Gülşah Evecen adlı butikten aldığım elbise Trendyol satıcısına gitmiş. Gülşah Evecen haliyle iadeyi kabul etmedi ve bana elbiseyi tekrar gönderdi. Paketi açtığımda yanlış ürün olduğunu gördüm. Trendyol satıcısı ise yanlış ürünün iadesini kabul etti. Daha sonra canlı asistan ile iletişime geçtim. Trendyol satıcısı elimdeki doğru elbiseyi kendilerine göndermemi istedi, ben de gönderdim. Ellerindeki diğer markaya ait elbiseyi de ait olduğu markaya göndermek istediklerini fakat karşı taraftan cevap alamadıklarını söylediler. Gülşah Evecen adlı butikten şikayetçiyim. Sorun benden kaynaklı değil. Elbise elime ulaşır ulaşmaz bir gün sonra faturası ile beraber iade etmişim sonuçta. Bunu kendilerine söylediğimde Trendyol satıcısı elbiseyi tarafımıza gönderebilir dediler fakat şu an kabul etmiyorlar. Boş yere 600 TL vermiş oldum butiğe. Bir daha asla alışveriş yapmayacağım bu markadan çevremdeki herkese de anlatacağım insanları dolandırdıklarına. Gülşah Evecen adlı butiğin elbiseyi kabul edip paramı iade etmesini talep ediyorum. Aksi takdirde hakkımı aramak için yasal yollara başvuracağım.

14 Ekim 2024 12:56
Yanlış Gönderilen Ürün Ve İade Sorunları
Selva sonuçtan hiç memnun değil

25 Ocak 2024 22:50

25 Ekim 2023 12:48

İade Edilmeyen Elbise Ve Haksız Suçlama: Tüketici Mağduriyeti

18 Temmuz 2025 11:12
iade-edilmeyen-elbise-ve-haksiz-suclama-tuketici-magduriyeti-2.jpg
iade-edilmeyen-elbise-ve-haksiz-suclama-tuketici-magduriyeti-1.jpg
Serap sonuçtan hiç memnun değil

16 Haziran 2025 17:31